Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Øens hemmelighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

271 sider

Udgivet

2021

Ophav

Guillaume Musso(forfatter)

Victoria Westzynthius(oversætter)
Genre og formroman, spænding, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Nervepirrende roman om en tidligere bestsellerforfatter, der har isoleret sig på en ø. En journalist sætter sig for at opklare hvorfor. For læsere af spændingsromaner


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2020

af

af

Martin Minka Jensen

d. 17. sep. 2020

Nervepirrende roman om en tidligere bestsellerforfatter, der har isoleret sig på en ø. En journalist sætter sig for at opklare hvorfor. For læsere af spændingsromaner.

Den tidligere bestsellerforfatter Nathan Fawkes har i 20 år isoleret sig selv fuldstændigt på øen Beaumont ud for den franske middelhavskyst. I de tyve år har han ikke skrevet og udgivet noget. Årsagen til denne totale isolation er aldrig blevet belyst. Den unge journalist Mathilde Monney beslutter sig for at undersøge sagen og drager til den ensomme ø. Samtidig med at hun opsøger forfatteren, Nathan, dukker liget af en kvinde op på øen. Myndighederne lukker øen ned og Mathilde er fanget på øen, hvor hun pludselig afdækker et spind af løgne og hemmeligheder, der rummer svaret på hendes spørgsmål til forfatteren.

Spændende og velskrevet spændingsroman. Bogen er holdt i franske Guillaume Mussos sædvanlige nervepirrende og lettilgængelige stil. Fortællestilen er med skiftende synsvinkler mellem jeg-fortæller og alvidende fortæller.

Guillaume Musso har både skrevet krimi og spænding. Andre af hans spændingsromaner er fx Pigen fra BrooklynFortidens mørke


Den sorte linje


og Fortidens mørke. Af andre franske krimi- og spændingsforfattere i samme stil kan nævnes Jean-Christophe Grangé med fx Den sorte linjeGuillaume Musso har både skrevet krimi og spænding. Andre af hans spændingsromaner er fx Pigen fra Brooklyn og . Af andre franske krimi- og spændingsforfattere i samme stil kan nævnes Jean-Christophe Grangé med fx Den sorte linjeGuillaume Musso har både skrevet krimi og spænding. Andre af hans spændingsromaner er fx Pigen fra Brooklyn og Fortidens mørke. Af andre franske krimi- og spændingsforfattere i samme stil kan nævnes Jean-Christophe Grangé med fx .


Kristeligt dagblad

d. 24. okt. 2020

af

af

Mie Petersen (f. 1951)

d. 24. okt. 2020Informationer og udgaver

2021

Bog

Guillaume Musso

Lindhardt og Ringhof, 3. udgave

2020

Bog

Guillaume Musso

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2020

Bog stor skrift

Magnumbøger

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2020

Ebog

Guillaume Musso

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Jesper Bøllehuus

Lindhardt og Ringhof

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Jesper Bøllehuus

Audioteket