Gå til indholdOctopussy


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

112 sider

Udgivet

2014

genre/form

noveller,

spændingOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Noveller med James Bond som omdrejningspunkt for jagt på forsvundet naziguld, dramatisk agentflugt fra Østberlin og snedig afsløring af KGB-agent i forbindelse med en auktion på Faberges juvelbesatte globus


Anmeldelser (1)


4. dec. 2014

Agenthistorier med James Bond som omdrejningspunkt. Vil især interessere dem, der i forvejen er godt kendt med Bond-universet.

Med denne lille novellesamling som nummer 14 i rækken slutter nyudgivelserne af alle James Bond-historierne. Som i alle de andre bøger skriver Rasmus Paaske Larsen også her en introduktion, der forklarer baggrunden for Ian Flemings bøger. I denne bog kan man endvidere læse en Bond-historie, der for første gang er oversat til dansk, nemlig "007 i New York". Den første historie har Bond som opklarer af et mystisk mord på hans skilærer i Østrig. Først mange år efter forstår man dette mords sammenhæng med forsvundet naziguld. I den anden historie gælder det for Bond om at afsløre en sovjetisk KGB-agent på ambassaden i London, mens den tredje historie skildrer en dobbeltagents dramatiske flugt fra Østberlin.

James Bond-historierne har efterhånden mange år på bagen, men de er fortsat interessant læsning for alle, der holder af den næsten overmenneskelige britiske hemmelige agent.

Ligger i forlængelse af forlagets samlede udgivelse af alle Ian Flemings James Bond-bøger.

Lektørudtalelse

Af

Poul Flou Pedersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Bog

2014

Ebog

2014