Gå til indholdBøger / faglitteratur

Nysgerrige børn og forelskede teenagere : en forældreguide til at skabe seksuel sundhed hos dit barn og din teenager


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

60 sider: ill.

Udgivet

2019

Ophav

Rikke Bennekou(forfatter)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for forældre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jul. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 19. jul. 2019

En forældreguide til dig, der gerne vil have forståelse for dit barns seksuelle udvikling og redskaber til at skabe seksuel sundhed hos børn og teenagere.

For mange forældre kan det være svært og grænseoverskridende at tale med deres børn om sex og seksualitet. I denne bog rådgiver pædagog og sexolog Rikke Bennekou forældre i hvordan man kan være medvirkende til at skabe et sundt og harmonisk fundament for sit barn og teenagers seksualitet - lige fra småbørnsstadiet og igennem puberteten og teenageårene. Bogens kapitler omhandler de forskellige stadier i barnets seksuelle udvikling og tematiserer desuden emner som onani, porno, kønsroller og kærestesorg. Bogen er illustreret med sort/hvide fotos og teksten brydes ind imellem af forældrecitater og casebeskrivelser. Bennekou har tidligere udgivet teenageguiden Kærlighed, kildevand & kaos, hvori hun rådgiver unge om pubertet og seksualitet.

Letlæst og anvendelig guide, der giver et godt udgangspunkt for hvordan du, som forælder, kan tale om seksualitet med dit barn. Sproget er flydende og bogen er overskuelig og veldisponeret.

I Grib chancenHvad er sex?


giver psykiater og sexolog Birgit Dagmar Johansen gode råd til hvordan man som forælder kan bidrage til en harmonisk udvikling af børns seksualitet og identitet. Sabine Lemire står bag den humoristiske Hvad er sex?, der henvender sig til både de 10-14-årige børn og deres voksneI Grib chancen giver psykiater og sexolog Birgit Dagmar Johansen gode råd til hvordan man som forælder kan bidrage til en harmonisk udvikling af børns seksualitet og identitet. Sabine Lemire står bag den humoristiske , der henvender sig til både de 10-14-årige børn og deres voksne.Informationer og udgaver

2019

Bog

Rikke Bennekou

Historia, 1. udgave