Gå til indholdBøger / faglitteratur

Nye skabeloner til juleklip


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

56 sider: ill. ; 30 cm

Udgivet

2015

Ophav
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Skabeloner på juleklip i hver tre størrelser, for eksempel træer, hjorte, stjerner, snefnug, kirker og engle


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 10. mar. 2015

Et flot hæfte med fine og enkle skabeloner til juleklip. Til børnefamilier og børnehaver, som vil have god inspiration til juleklipperiet. Skabelonerne er velegnede til børn i de mindste skoleklasser, men kan også med voksenhjælp bruges af børnehavebørn.

Designeren Melike Fürstenberg har i denne udgivelse samlet en række skabeloner til juleklip. Skabelonerne er trykt i tre forskellige størrelser, så man kan vælge den størrelse der passer bedst til det, man skal lave og ikke behøver at skalere op eller ned. I starten af bogen er en side med tips til, hvad man skal købe ind, før man går i gang og vejledning i, hvordan man tegner skabelonerne over.

Det er en fin samling med skabeloner og godt, at de er angivet i tre forskellige størrelser. Det er fint, at skabelonerne har en størrelse, så de fleste kan klippes med saks. Bogen vil fungerer godt som supplement til andre hobbybøger om juleklip. Ud over skabelonerne er der kun få billeder, hvor man kan se det færdige resultat.

Forfatteren har tidligere udgivet 135 skabeloner til juleklip135 skabeloner til forårsklip


135 uhyggelige skabeloner


Alletiders juleklip


, 135 skabeloner til forårsklip samt 135 uhyggelige skabeloner. Af nyere bøger om juleklip, kan også nævnes Alletiders juleklip af Christina SlaatornForfatteren har tidligere udgivet 135 skabeloner til juleklip, samt 135 uhyggelige skabeloner. Af nyere bøger om juleklip, kan også nævnes Alletiders juleklip af Christina SlaatornForfatteren har tidligere udgivet 135 skabeloner til juleklip, 135 skabeloner til forårsklip samt . Af nyere bøger om juleklip, kan også nævnes Alletiders juleklip af Christina SlaatornForfatteren har tidligere udgivet 135 skabeloner til juleklip, 135 skabeloner til forårsklip samt 135 uhyggelige skabeloner. Af nyere bøger om juleklip, kan også nævnes af Christina Slaatorn.Informationer og udgaver

2015

Bog

Melike Fürstenberg

Melike Fürstenberg, 1. udgave

2015

Ebog

Melike Fürstenberg

Melike Fürstenberg