Gå til indholdNy i bestyrelsen : en introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

161 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (2)


13. okt. 2015

Vejledning i bestyrelsesarbejde for uøvede bestyrelsesmedlemmer.

I en tid, hvor der er stor fokus på bestyrelsesmedlemmers ansvar og mulige pligtforsømmelser, kommer her en håndsrækning og introduktion til arbejdet for folk, der er på vej ind i bestyrelsesarbejde. Med bestyrelser menes der i dette tilfælde virksomhedsbestyrelser. Forfatteren kommer bredt rundt om emnet. Hvad består opgaven i, forventninger og nødvendige kompetencer, lovgivning, kunsten at læse et årsregnskab, revisors rolle, mødepraksis, risikoen for ansvar og evnen til at tage kvalificerede beslutninger, herunder tvivl og mavefornemmelser.

Bogen er veldisponeret og skrevet i et direkte, klart og lettilgængeligt sprog. Den er skrevet i en lidt omsorgsfuld tone og er meget anvendelig og praksisnær.

Der findes en del litteratur om emnet allerede, fx Bestyrelsen


Professionelt bestyrelsesarbejde - hele året


Når bestyrelsen skaber værdi


og Professionelt bestyrelsesarbejde - hele året. Senest er udkommet Når bestyrelsen skaber værdi, der har et lidt udvidet fokus på emnetDer findes en del litteratur om emnet allerede, fx Bestyrelsen og . Senest er udkommet Når bestyrelsen skaber værdi, der har et lidt udvidet fokus på emnetDer findes en del litteratur om emnet allerede, fx Bestyrelsen og Professionelt bestyrelsesarbejde - hele året. Senest er udkommet , der har et lidt udvidet fokus på emnetDer findes en del litteratur om emnet allerede, fx Bestyrelsen og Professionelt bestyrelsesarbejde - hele året. Senest er udkommet Når bestyrelsen skaber værdi, der har et lidt udvidet fokus på emnet.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 23. jan. 2016


Informationer og udgaver

Ebog

2018

Bog

2015