Gå til indholdBøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Nordiske masker 2


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

52 sider: ill. i farver

Udgivet

2013

Ophav

Lone Gissel(mønstre)

Tine Rousing(mønstre)

Anne Styrbech(illustrator)

Randi Schmidt(illustrator)
Genre og formstrikkeopskrifter, hækleopskrifter, opskrifter

Beskrivelse


Opskrifter på strikket og hæklet tøj til kvinder i alle aldre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2013

af

af

Jette Andreasen

d. 25. feb. 2013

Vil man videreudvikle sine strikke- og hæklefærdigheder er her opskrifter på 10 dele til garderoben. Der bydes på udfordringer med tyndt garn og godt design.

De to designere byder her ind med deres anden kollektion til kvinder i alle aldre. Der er tale om en enkel skandinavisk stil i dæmpede jordfarver, strikket og hæklet i uld, alpaca og silkemohair fra Isager. Bluse, jakke, poncho, kjole, nederdel og tilbehør i form af 2 tørklæder, 1 hue og en taske. Der er striber og mønsterstrik og der gøres meget ud af at kombinere strikkede og hæklede dele. Det er store arbejder, da der arbejdes med tyndt garn. Så tålmodighed er nødvendig og de fleste opskrifter har en sværhedsgrad, der ikke er for begyndere. Alt er vist på gode modelfotos, og de noget omfangsrige men informative opskrifter er suppleret med nødvendige skemaer, måltegninger og mønsterdiagrammer.

Fra kredsen omkring Isager Strik er kommet flere smukke hefter med moderigtige strikke- og hækleopskrifter i samme stil. Fx No. 1, no. 2, no. 3-: ni skønne stykker strik, 2010 og nærværende bogs forgænger Nordiske masker, 2012.

En fin strikke- og hæklekollektion med veldesignet tøj til kvinder i alle aldre.Informationer og udgaver

2013

Bog

Illustratorer: Anne Styrbech, Randi Schmidt

nordiskemasker.dk, 1. udgave