Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Nordisk strejf : strik til de små


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
46 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
strikkeopskrifter, opskrifter

Beskrivelse


Strikkeopskrifter på seks trøjer, en cardigan og en vest til de 1-4-årige. Tøjet er fortrinsvis strikket i naturmaterialer og stilen er nordisk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. feb. 2016

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 26. feb. 2016

Inspirationshæfte med søde børnetrøjer til strikkende forældre og bedsteforældre.

"Nordisk strejf" indeholder strikkeopskrifter på seks trøjer, en cardigan og en vest til de 1-4-årige. Tøjet er fortrinsvis strikket i naturmaterialer og stilen er nordisk med et pift. Hver model er strikket op i to eller tre forskellige farvekombinationer. Der er detaljerede vejledninger og lejlighedsvis diagrammer.

Her er tale om et rigtigt fint lille inspirationshæfte med sødt og praktisk børnetøj, hvor der er leget med inspirationer fra islandske trøjer og sømandstrøjer. Tøjet præsenteres flot på billederne. Opskrifterne er ikke decideret svære, omend nybegyndere skal holde tungen lige i munden ved nogle af detaljerne.

Stilen kan sammenlignes med Islandsk strikAmimono - the little Nordic collection, der går mere traditionelt til værks, og Amimono, der også har fokus på de lidt tyndere og lettere modellerStilen kan sammenlignes med Islandsk strik, der går mere traditionelt til værks, og Amimono, der også har fokus på de lidt tyndere og lettere modeller.