Gå til indholdNørdede nisser og snemænd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

76 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

genre/form

idebøger,

mønstreOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Julebog med 25 opskrifter på syede nisser og snemænd i mange varianter. For øvede håndarbejds- og patchworkentusiaster, der ønsker inspiration til ny julepynt


Anmeldelser (1)


4. nov. 2020

Julebog med 25 opskrifter på syede nisser og snemænd i mange varianter. For øvede håndarbejds- og patchworkentusiaster, der ønsker inspiration til ny julepynt.

Dorthe Jollmann har udviklet nisser og snemænds-julepynt igennem en årrække. Resultatet er 25 forskellige mønstre på alt fra skovnisser, dansenisser, træskonisser, klumpenisser og uldtotnisser. Alle opskrifter har oplysninger om materialer, mønstre og trin for trin-vejledninger, ligesom alle modeller er illustreret med farvefotografier. De fleste mønstre er i fuld størrelse og derfor lige til at kopiere. Forrest er der et afsnit med oplysninger om redskaber, materialer og fagudtryk.

Traditionel julebog med nisser og snemænd i forskellige former og størrelser. Stilen er klassisk med et udtryk, der måske vil tale mest til en moden generation. Alle modeller er holdt i julefarver med en overvægt af røde, grønne og beige nuancer.

Minder i stil om forfatterens egne 24 syede engle - med et strejf af genbrug


Patchwork jul


Liv i kludene


Pynt op til en grønnere jul


Julehjerter syet i patchwork


og Patchwork jul. Liv i kludene og Pynt op til en grønnere jul har også opskrifter på syet julepynt. Julehjerter syet i patchwork fokuserer udelukkende på syede julehjerterMinder i stil om forfatterens egne 24 syede engle - med et strejf af genbrug og . Liv i kludene og Pynt op til en grønnere jul har også opskrifter på syet julepynt. Julehjerter syet i patchwork fokuserer udelukkende på syede julehjerterMinder i stil om forfatterens egne 24 syede engle - med et strejf af genbrug og Patchwork jul. og Pynt op til en grønnere jul har også opskrifter på syet julepynt. Julehjerter syet i patchwork fokuserer udelukkende på syede julehjerterMinder i stil om forfatterens egne 24 syede engle - med et strejf af genbrug og Patchwork jul. Liv i kludene og har også opskrifter på syet julepynt. Julehjerter syet i patchwork fokuserer udelukkende på syede julehjerterMinder i stil om forfatterens egne 24 syede engle - med et strejf af genbrug og Patchwork jul. Liv i kludene og Pynt op til en grønnere jul har også opskrifter på syet julepynt. fokuserer udelukkende på syede julehjerterMinder i stil om forfatterens egne 24 syede engle - med et strejf af genbrug og Patchwork jul. Liv i kludene og Pynt op til en grønnere jul har også opskrifter på syet julepynt. Julehjerter syet i patchwork fokuserer udelukkende på syede julehjerter.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2020