Gå til indholdNikkis dagbog - historier fra en ik' specielt flink fjendinde


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

243 sider: ill.

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Nikki skal på en uges udveksling til naboskolen. Men det er MacKenzies nye skole, og der går en endnu større diva, Tiffany, som selvfølgelig ser sig gal på Nikki


Anmeldelser (1)


30. jan. 2020

Nikki skal på en uges udveksling til naboskolen. Men (GISP!) det er Mackenzies nye skole, og der går en endnu større diva, Tiffany, som selvfølgelig ser sig gal på Nikki. 11. bind af "Nikkis dagbog" for 12 til 14-årige piger, der elsker sjove bøger.

Nu var Nikki lige så glad for at Mackenzie havde skiftet skole, og så skal hun selv gå der i en uge. Som sædvanligt planlægger Nikki at holde sig helt uden for alt ballade, hun vil nemlig indstilles til en gratis studietur til Paris. Men som altid lykkes planen overhovedet ikke. Allerede den første dag kommer Nikki til at fornærme selfie-dronningen Tiffany. Hun vil nemlig have skolen til at oprette en selfie-klub, og det kræver, at videnskabsklubben bliver lukket. Nikki kaster sig ind i kampen for at skaffe flere medlemmer til videnskabsklubben, samtidigt med at hun forsøger at styre uden om både Mackenzie og Tiffanys drama. Måske kan hun og Mackenzie endelig hjælpe hinanden?.

Det hele er som sædvanligt helt og aldeles overdrevet i Nikkis dagbog. Alligevel er temaet med de populære piger på skolen tilpas genkendeligt, så det hele bliver ret morsomt. Serien startede i 2015 med Nikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt liv


og dette 11. bind vil også være et hit til seriens fansDet hele er som sædvanligt helt og aldeles overdrevet i Nikkis dagbog. Alligevel er temaet med de populære piger på skolen tilpas genkendeligt, så det hele bliver ret morsomt. Serien startede i 2015 med Nikkis dagbog - historier fra et ik' specielt fedt liv og dette 11. bind vil også være et hit til seriens fans.

Nikkis fans vil også elske Sienna Mercers serie "Min søster, vampyren", der starter med Hvem er hvem?


Nikkis fans vil også elske Sienna Mercers serie "Min søster, vampyren", der starter med Hvem er hvem?.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Ebog

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020