Gå til indholdNight Angel - lovens scepter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

735 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Fantasy. En ny dronning har taget tronen i Cenaria, og Kylar lægger planer for at indsætte sin ven Logan Cyre som konge igen


Anmeldelser (1)


1. nov. 2019

Kylar Stern, af mange kendt som Nattens Engel, forsøger stadig at finde sin plads i verden og at affinde sig med, at den vej skæbnen har tænkt for ham ikke nødvendigvis er, hvad han selv ønsker. For dem der kan lide store fantasy-værker. Fra 14-15 år og opefter.

2. og 3. bind i serien om "Nattens Engel" Kylar Stern, som arver en helt særlig form for magi af sin afdøde mester Durzo Blint. I "Gudekongen" forsøger Kylar at undslippe sit liv som lejemorder og slå sig ned med sin elskede Elena og deres plejedatter Uly. Men han opdager snart, at det er sværere at undslippe sin skæbne, end han havde troet. I "Lovens Scepter" har Kylar omsider lært prisen ved sin udødelighed, og han står over for sin største udfordring som, hvis han fejler, vil dødsdømme verden, men hvis han lykkes, vil koste ham alt han elsker.

Det er en fantastisk medrivende serie, hvor forfatteren konstant får sine hovedpersoner til at foretage umulige valg og holder læseren fastlåst i medrivende spænding.

Serien egner sig til dem der kunne lide Snigmorderens lærling


Throne of glass - kongens forkæmper


og Throne of glass - kongens forkæmperSerien egner sig til dem der kunne lide Snigmorderens lærling og Serien egner sig til dem der kunne lide Snigmorderens lærling og Throne of glass - kongens forkæmper.

Lektørudtalelse

Af

Martin W Hansen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Bog

2019