Bøger / faglitteratur

Netværk : sådan gør du


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
198 sider: ill.
Udgivet
2022
Ophav

Beskrivelse


Om hvordan et stærkt og mangfoldigt netværk kan skaffe dig den viden, som du søger og de kontakter, du har brug for og derigennem lede dig til kunder, opgaver, jobs, bestyrelsesposter og andet, du gerne vil finde. Med input, metoder og greb som du kan bruge i din praktiske networking.

Indhold

At netværke ; Netværkstankegangen : en ramme for at udvikle din netværkskompetence ; Sådan forbereder du din networking ; Sådan netværker du i de forskellige netværkskanaler ; Networking når du er jobsøgende ; Networking når du søger bestyrelsesposter ; Networking som selvstændig ; Hovedbudskaber


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2005

af

af

Jytte Bræmer

d. 28. nov. 2005

Netværk er relationer, der kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Bogen giver konkrete anvisninger på, hvordan de skabes, opdyrkes og vedligeholdes. Netværk tænkes her både som noget, individer har, men også som noget, der har værdi virksomheder imellem. Som individ kan det have betydning i såvel jobsøgningssituationen som i en arbejdssituation. Bogen giver gode og meget konkrete råd til, hvordan svære aftaler kommer i stand, hvordan de meget konkret sprogligt kan forløbe, og hvordan der følges op på dem. Som virksomhed kan netværk anvendes som en videngenerator, det er samtidig også en mulighed for virksomheder for at eksponere sig selv og gøre sig interessant for nye samarbejdspartnere. Internt i virksomheden kan både formelle og uformelle netværk bruges aktivt i forandringsprocesser, og her danner et konkret eksempel fra Siemens baggrund for de generelle anbefalinger. At operere med netværk på alle niveauer er ved at blive en accepteret og mere formaliseret disciplin i vores professionelle liv, og bogens målgruppe vil være ledere på forskellige niveauer og alle, der aktivt og bevidst arbejder med udviklingen af arbejdslivet. Der er kommet flere titler om emnet, som er sammenlignelige med denne: Glahn: Dit professionelle netværk (04/21) og Pedersen: Netværk (03/23).


Jyllands-posten

d. 18. jan. 2006

af

af

Allan Koch

d. 18. jan. 2006