Gå til indholdNemt på budget : 75 prisvenlige retter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Kogebog med inspiration til budgetvenlig, sund og nem mad


Anmeldelser (1)


8. nov. 2019

Flot kogebog til dig, der mangler inspiration til sund og nem mad, som gerne samtidig må være budgetvenlig. Mange af opskrifterne er vegetariske, veganske eller med fokus på at spise mere "rent" og sæsonbaseret.

Bogens 75 opskrifter er hentet fra en række af FADLs tidligere udgivelser, fx Vegansk velvære


100 sydfranske fristelser


og 100 sydfranske fristelser. Her finder du bud på nem og budgetvenlig mad, fx vaffelcalzone, kikærtecurry og vandmelonspizza, inddelt i kategorier som morgenmad, forretter og desserter. Hver af bogens retter er illustreret med et stort farvefoto på den ene side, mens ingredienser og fremgangsmåde præsenteres på modsatte side. Bagerst register og angivelse af hvorfra bogens opskrifter stammerBogens 75 opskrifter er hentet fra en række af FADLs tidligere udgivelser, fx Vegansk velvære og . Her finder du bud på nem og budgetvenlig mad, fx vaffelcalzone, kikærtecurry og vandmelonspizza, inddelt i kategorier som morgenmad, forretter og desserter. Hver af bogens retter er illustreret med et stort farvefoto på den ene side, mens ingredienser og fremgangsmåde præsenteres på modsatte side. Bagerst register og angivelse af hvorfra bogens opskrifter stammerBogens 75 opskrifter er hentet fra en række af FADLs tidligere udgivelser, fx Vegansk velvære og 100 sydfranske fristelser. Her finder du bud på nem og budgetvenlig mad, fx vaffelcalzone, kikærtecurry og vandmelonspizza, inddelt i kategorier som morgenmad, forretter og desserter. Hver af bogens retter er illustreret med et stort farvefoto på den ene side, mens ingredienser og fremgangsmåde præsenteres på modsatte side. Bagerst register og angivelse af hvorfra bogens opskrifter stammer.

Bogen er indbydende og opskrifterne lækre, men med ni forskellige bidragydere kan man som læser sidde med en lidt usammenhængende oplevelse; både rent layoutmæssigt, men også fordi hver forfatter har sin egen stil, eksempelvis i forhold til hvor personlig formidlingen er. De fleste opskrifter fremstår overskuelige, økonomisk såvel som tidsmæssigt, selvom jeg kan undre mig over at finde råvarer som sojafløde og friske, hvide asparges i en budget-kogebog.

Kogebog for fattigrøve


Mæt på budget


er kommet i en udgave med farvefotos og byder, ligesom Mæt på budget, på helt enkel og uprætentiøs budget-madKogebog for fattigrøve er kommet i en udgave med farvefotos og byder, ligesom , på helt enkel og uprætentiøs budget-madKogebog for fattigrøve er kommet i en udgave med farvefotos og byder, ligesom Mæt på budget, på helt enkel og uprætentiøs budget-mad.

Lektørudtalelse

Af

Signe Rugtved Andersen


Informationer og udgaver

Bog

2019