Gå til indholdNem og kreativ garnfarvning - i mikrobølgeovn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

93 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Ideer til hvordan man kan anvende mikroovnen til at farve et garn. En hurtigmetode som giver stor farve- og vaskeægthed


Anmeldelser (1)


25. okt. 2018

For kreative sjæle som gerne selv vil sætte præg på farverne af det garn de bruger.

Pernille Cordes præsenterer her tre nemme grundteknikker til at få flot farvet garn: farvebad, håndfarvning og farvning med farvepulver. Teknikkerne kan kombineres som du har lyst til. Som titlen antyder, bruger Pernille Cordes mikroovn til at indfarve garnet og hun bruger den meget miljøvenlige farve Acid Dyes. Bogen gennemgår de forberedelser man skal gøre sig inden man går i gang og derefter gennemgås teknikkerne. Bogen indeholder også opskrifter på anvendelse af farve, mængder samt metoder, hvis du ikke har lyst til at starte helt på bar bund med selv at blande farver. Opskrifterne er bl.a. på stribet garn, colourfaded, tone-i-tone og pastelfarvet. Bogen er illustreret med farvefotos. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Strik & stræk


Den store bog om tunesisk hækling


og Den store bog om tunesisk hæklingPernille Cordes præsenterer her tre nemme grundteknikker til at få flot farvet garn: farvebad, håndfarvning og farvning med farvepulver. Teknikkerne kan kombineres som du har lyst til. Som titlen antyder, bruger Pernille Cordes mikroovn til at indfarve garnet og hun bruger den meget miljøvenlige farve Acid Dyes. Bogen gennemgår de forberedelser man skal gøre sig inden man går i gang og derefter gennemgås teknikkerne. Bogen indeholder også opskrifter på anvendelse af farve, mængder samt metoder, hvis du ikke har lyst til at starte helt på bar bund med selv at blande farver. Opskrifterne er bl.a. på stribet garn, colourfaded, tone-i-tone og pastelfarvet. Bogen er illustreret med farvefotos. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Strik & stræk og Pernille Cordes præsenterer her tre nemme grundteknikker til at få flot farvet garn: farvebad, håndfarvning og farvning med farvepulver. Teknikkerne kan kombineres som du har lyst til. Som titlen antyder, bruger Pernille Cordes mikroovn til at indfarve garnet og hun bruger den meget miljøvenlige farve Acid Dyes. Bogen gennemgår de forberedelser man skal gøre sig inden man går i gang og derefter gennemgås teknikkerne. Bogen indeholder også opskrifter på anvendelse af farve, mængder samt metoder, hvis du ikke har lyst til at starte helt på bar bund med selv at blande farver. Opskrifterne er bl.a. på stribet garn, colourfaded, tone-i-tone og pastelfarvet. Bogen er illustreret med farvefotos. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Strik & stræk og Den store bog om tunesisk hækling.

En flot og overskuelig bog fyldt med lækre farvefotos og trin for trin vejledninger. Bogen kan både anvendes hvis du selv vil eksperimentere med farveblandinger, men indeholder også opskrifter du kan følge, så du er sikker på resultatet.

Plantefarver


En farverig verden


og En farverig verden beskæftiger sig også med garnfarvning, dog med brug af plantefarver, hvor den aktuelle bog benytter Acid DyesPlantefarver og beskæftiger sig også med garnfarvning, dog med brug af plantefarver, hvor den aktuelle bog benytter Acid DyesPlantefarver og En farverig verden beskæftiger sig også med garnfarvning, dog med brug af plantefarver, hvor den aktuelle bog benytter Acid Dyes.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard


Informationer og udgaver

Bog

2018