Gå til indholdNavy seal : hvad jeg har lært af et liv i krig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

305 sider, tavler i farver

Udgivet

2015

genre/form

erindringerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Den tidligere elitesoldat Mark Owen skildrer sin karriere i den amerikanske specialenhed Navy Seal, som opererer til søs, i luften og på land


Anmeldelser (1)


23. nov. 2015

Den tidligere elitesoldat Mark Owen skildrer sin karriere i den amerikanske Navy SEAL-enhed. For interesserede i soldaterberetninger og specialstyrkers indsatser.

Den tidligere amerikanske elitesoldat Mark Owen skildrer med hjælp fra journalist Kevin Maurer sin tid i den amerikanske specialenhed Navy Seal, som opererer til søs, i luften og på land (Sea, Air and Land - SEAL). Beretningen starter fra hans opvækst i Alaska og hans brændende ønske om at blive en SEAL. Udover en indgående beskrivelse af den hårde uddannelse, kammeratskabet og enkelte missioner er bogen også en beretning om værdier som tillid og ansvarlighed, som elitesoldaten har med sig samt følelser som frygt, angst, selvtillid og stress.

Medlemmer af SEAL-korpset er nogle hårde hunde og Mark Owen er ingen undtagelse. Bogen skildrer troværdigt og engageret, hvad der driver en SEAL, men går også lidt bag om facaden, så bogen får et lidt bredere perspektiv end ren soldater- og krigsfortælling. En underholdende bog med bred appel.

Owen var teamleder på den mission som opsporede og dræbte Osama Bin Laden. Han har tidligere skildret denne mission i En svær dag


Afslutningen


Jæger


En svær dag


. Af tilsvarende bøger findes Afslutningen og den danske Jæger Owen var teamleder på den mission som opsporede og dræbte Osama Bin Laden. Han har tidligere skildret denne mission i En svær dag. Af tilsvarende bøger findes og den danske Jæger En svær dagOwen var teamleder på den mission som opsporede og dræbte Osama Bin Laden. Han har tidligere skildret denne mission i En svær dag. Af tilsvarende bøger findes Afslutningen og den danske En svær dagOwen var teamleder på den mission som opsporede og dræbte Osama Bin Laden. Han har tidligere skildret denne mission i . Af tilsvarende bøger findes Afslutningen og den danske Jæger Owen var teamleder på den mission som opsporede og dræbte Osama Bin Laden. Han har tidligere skildret denne mission i En svær dag. Af tilsvarende bøger findes Afslutningen og den danske Jæger En svær dag.

Lektørudtalelse

Af

Bent Birk Kristensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Bog

2015

Ebog

2015