Gå til indholdNaturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

394 sider: ill.

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (1)


23. aug. 2019

Henvender sig til alle, der har interesse i at få et samlet indblik i de hormoner, der har indflydelse på kvinders krop, helbred og psyke.

Østrogen opfattes af mange som det vigtigste kvindelige hormon, men den myte ønsker Anette og Jens-Ole Paulin at gøre op med i dette omfattende værk, der bringer læseren omkring kvindelivets fem hormonelle faser samt emner som PMS, PCOS, fertilitet og stofstifte. Bogen har en alternativ og holistisk synsvinkel og forholder sig undersøgende til, hvordan ydre faktorer som stress, kost og motion påvirker kvindens hormoner. Indeholder bl.a. register, hvor man kan slå symptomer op og se, hvilke hormonelle ubalancer de korresponderer med. Forfatterne er henholdsvis cand.mag. og journalist uden lægefaglig baggrund, men har begge en årelang interesse i emnet. I 2014 kom den første udgave Naturlig hormonterapi


. Denne bog er en revideret og opdateret udgave. Parret driver bloggen nht.dkØstrogen opfattes af mange som det vigtigste kvindelige hormon, men den myte ønsker Anette og Jens-Ole Paulin at gøre op med i dette omfattende værk, der bringer læseren omkring kvindelivets fem hormonelle faser samt emner som PMS, PCOS, fertilitet og stofstifte. Bogen har en alternativ og holistisk synsvinkel og forholder sig undersøgende til, hvordan ydre faktorer som stress, kost og motion påvirker kvindens hormoner. Indeholder bl.a. register, hvor man kan slå symptomer op og se, hvilke hormonelle ubalancer de korresponderer med. Forfatterne er henholdsvis cand.mag. og journalist uden lægefaglig baggrund, men har begge en årelang interesse i emnet. I 2014 kom den første udgave Naturlig hormonterapi. Denne bog er en revideret og opdateret udgave. Parret driver bloggen nht.dk.

God formidling omend lidt teksttung.

Lignende værker er Hormoner, humør og hedeture


Hormonel harmoni


Livets hormoner


Befri os fra flere hedeture


og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedetureLignende værker er Hormoner, humør og hedeture og , hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedetureLignende værker er Hormoner, humør og hedeture og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: . Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedetureLignende værker er Hormoner, humør og hedeture og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Lignende værker er Hormoner, humør og hedeture og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedeture.

Lektørudtalelse

Af

Pernille Poulsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Bog

2019

Bog

2019

Bog

2019

Ebog

2019