Gå til indholdBøger / faglitteratur

Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

394 sider: ill.

Udgivet

2019

Ophav

Anette Paulin(forfatter)

Jens-Ole Paulin(forfatter)

Lenka Kromann(forord)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. aug. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 23. aug. 2019

Henvender sig til alle, der har interesse i at få et samlet indblik i de hormoner, der har indflydelse på kvinders krop, helbred og psyke.

Østrogen opfattes af mange som det vigtigste kvindelige hormon, men den myte ønsker Anette og Jens-Ole Paulin at gøre op med i dette omfattende værk, der bringer læseren omkring kvindelivets fem hormonelle faser samt emner som PMS, PCOS, fertilitet og stofstifte. Bogen har en alternativ og holistisk synsvinkel og forholder sig undersøgende til, hvordan ydre faktorer som stress, kost og motion påvirker kvindens hormoner. Indeholder bl.a. register, hvor man kan slå symptomer op og se, hvilke hormonelle ubalancer de korresponderer med. Forfatterne er henholdsvis cand.mag. og journalist uden lægefaglig baggrund, men har begge en årelang interesse i emnet. I 2014 kom den første udgave Naturlig hormonterapi. Denne bog er en revideret og opdateret udgave. Parret driver bloggen nht.dk.

God formidling omend lidt teksttung.

Lignende værker er Hormoner, humør og hedetureHormonel harmoni


Livets hormoner


Befri os fra flere hedeture


og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedetureLignende værker er Hormoner, humør og hedeture og , hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedetureLignende værker er Hormoner, humør og hedeture og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: . Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx Befri os fra flere hedetureLignende værker er Hormoner, humør og hedeture og Hormonel harmoni, hvor sidstnævnte har mest fokus på kost og ernæring. Generelt om hormoner for både mænd og kvinder findes: Livets hormoner. Specifikt om overgangsalderen findes mange, fx .Informationer og udgaver

2019

Bog

Anette Paulin

Vingholm, 3. udgave

2019

Bog

Anette Paulin

Vingholm, 2. udgave

2019

Bog

Anette Paulin

Vingholm, 1. udgave

2019

Ebog

Anette Paulin

Vingholm, 1. udgave, e-bog

2020

Lydbog (net)

indlæser: Michael Brostrup

Vingholm