Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Nattens fangst


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

193 sider

Udgivet

2017

Ophav

Flemming O. Fischer(forfatter)
Genre og formroman, spænding
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Islamisk Stat er indblandet i en narkorute fra Afghanistan, der af sikkerhedshensyn skal lande i Kerteminde. Den lokale betjent sporer et komplot, der også skal medføre terrorhandlinger i byen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2017

af

af

Per Månson

d. 11. sep. 2017

Islamisk Stat er indblandet i en narkorute fra Afghanistan, der af sikkerhedshensyn skal lande i Kerteminde. Den lokale betjent sporer et komplot, der også skal medføre terrorhandlinger i byen. For læsere af "bløde" thrillere.

Flemming Fischer skrev en spændingsroman i 2002 og har siden udgivet en biografi og en historisk roman. En lokal Talebanleder i helmandprovinsen styrer heroinproduktionen. Modvilligt skal han samarbejde med IS om transport til Danmark. Kerteminde udses som den nye indsmuglingshavn fra Polen, og her får IS via en københavnsk stråmand kontakt til lokale småkriminelle, der får startet en lukrativ virksomhed. Det bliver først spoleret, da IS ønsker at kæde indsmuglingen sammen med en terroraktion i den nordfynske by, hvor den lokale betjent aner uråd og får planerne forpurret.

Det er en grundlæggende spændende og plausibel historie med indsigt i Centralasiens historie. Men kombinationen af landsbyidyl og storpolitik lykkes ikke rigtig. Selv om fortællesproget er flydende er dialogerne lidt kluntede.

Forfatterens egen Pagten fra Araratkredser også om islam og Vesten.Informationer og udgaver

2017

Bog

Flemming O. Fischer

Books on Demand

2017

Ebog

Flemming O. Fischer

Books on Demand