Gå til indholdNatten er deres : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

387 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Katrine, som arbejder på integrationskontoret i den lille by Sønderby i Nordjylland, finder en død flygtning på stranden. Endnu et mord finder sted, og snart er byen angst for at en seriemorder er på spil


Anmeldelser (2)


23. feb. 2018

Katrine, som arbejder på det lokale integrationskontor, finder en død kvinde på stranden i den lille nordjyske by Sønderby. Da endnu et mord finder sted, går jagten ind på en seriemorder i den lille by. For krimilæsere som holder af forholdsvis ublodige krimier.

I den fiktive nordjyske by Sønderby finder Katrine en mørk og stormende aften, en død kvinde på stranden. Kvinden viser sig at være en flygtning med tilknytning til det lokale asylcenter. Snart finder Katrine endnu et lig, og så går jagten ind på at finde en mulig seriemorder. Men det bliver en livsfarlig jagt på et menneske som vil gøre hvad som helst for at skjule sin hemmelighed. Forfatteren, Kirsten Brun, debuterede i 2006 med romanen Udsendt


, om nødhjælpsarbejde i Bosnien under krigenI den fiktive nordjyske by Sønderby finder Katrine en mørk og stormende aften, en død kvinde på stranden. Kvinden viser sig at være en flygtning med tilknytning til det lokale asylcenter. Snart finder Katrine endnu et lig, og så går jagten ind på at finde en mulig seriemorder. Men det bliver en livsfarlig jagt på et menneske som vil gøre hvad som helst for at skjule sin hemmelighed. Forfatteren, Kirsten Brun, debuterede i 2006 med romanen Udsendt, om nødhjælpsarbejde i Bosnien under krigen.

En rolig krimi, som tager sig tid og som er forholdsvis ublodig. En velskrevet, psykologisk krimi.

Der er efterhånden skrevet en del krimier med fokus på flygtninge, og en af dem er bogen Serafine


af forfatteren Jakob MelanderDer er efterhånden skrevet en del krimier med fokus på flygtninge, og en af dem er bogen Serafine af forfatteren Jakob Melander.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2018-04-04


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018

Lydbog (net)

2018