Gå til indholdNatsværmer : erotisk roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

291 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Erotisk roman om sex- og samlivseksperten Jakob, der bliver opsøgt af en ung kvinde, der vil betro sig til ham. Det hun fortæller ham, virker så dragende på ham, at han forsætter med at mødes med hende, og udvikler en vild forelskelse i hende


Anmeldelser (3)


20. apr. 2016

Sex- og samlivseksperten Jakob bliver, efter et foredrag, opsøgt af en ung kvinde, der ønsker at betro sig til ham. De mødes dagen efter. Det hun fortæller ham, virker så dragende på ham, at han fortsætter med at se hende, og udvikler en vild forelskelse i hende. Til læsere, der holder af erotiske romaner.

Sexologen Jakob holder foredrag, der trækker fulde huse. Privat kan han dog ikke få det til at hænge sammen. Forholdet til kvinden Stine ved han aldrig hvornår er on og hvornår er off. Efter et foredrag opsøges han af Luna. Dagen efter mødes de og hun fortæller frækt om sine seksuelle oplevelser. Hun stopper på det rigtige sted og Jakob må høre mere og mødes med hende igen. Det udvikler sig for Jakob til en stormende forelskelse i Luna. Samtidig er der noget i hendes fortællinger, der ikke hænger sammen. Der mangler nogle brikker.

En stærkt erotisk roman, der ikke overlader meget til fantasien. Fortællingen tilføres elementer af spænding efterhånden som man gennem hovedpersonen Jakob finder ud af, at der er noget der ikke hænger sammen. At Luna ikke er den hun giver sig ud for. At der hører mere eller noget andet med til historien. Kan man lide at læse erotiske romaner, vil man elske denne.

Det er oplagt at drage sammenligninger med med Fifty shades, der findes mange af de samme elementer i denne bog.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen

Berlingske tidende

Af

Anne Sophia Hermansen

d. 20. maj. 2016

Politiken

Af

Lise Garsdal

d. 23. nov. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

202- 

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016