Gå til indholdNathold


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

361 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Kriminalassistent Renée Ballard bliver involveret i to blodige sager, og det står snart klart, at nogen skjuler noget helt afgørende


Anmeldelser (4)


21. feb. 2018

En kvindelig kriminalassistent er raget uklar med ledelsen og er blevet forflyttet til natholdet. Men ingen kan afholde hende fra at følge sagerne til dørs og få ram på gerningsmændene. For krimilæsere og Michael Connelly-fans.

Renée Ballard arbejder på natholdet hos Los Angeles politi og på en ellers ganske rutinepræget arbejdsnat, bliver en transseksuel kvinde fundet mishandlet næsten til død, og fem mennesker skuddræbt i en natklub. Sagerne har intet med hinanden at gøre, men ved begge er der noget, der får Ballard til at kigge nærmere - og det får store konsekvenser. Første bog i Renée Ballard-serien.

Glimrende politikrimi med konstant gang i plottet. Ballard er en stærk og uafhængig kvinde, men hun har absolut også sine fejl. Hun er tydeligt én af krimilitteraturens "good guys" og vil uden tvivl blive spændende at følge videre i serien. Connelly lægger størstedelen af fokus på krimiplottet og holder fyldstoffet til et minimum. Bogen er selvstændig fra Connellys serie om Harry Bosch, men foregår tydeligt i samme "univers".

Vil man have flere amerikanske politiromaner er det oplagt med "Harry Bosch"-bøgerne af samme forfatter, og herudover kan anbefales forfatterne CJ Box og James Ellroy.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Berlingske tidende

Af

Jørgen Johansen (f. 1941)

d. 28. apr. 2018

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. maj. 2018

Information

Af

Martin Bastkjær (f. 1987)

d. 16. mar. 2018


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018