Gå til indholdNarko : opklaringen af Danmarkshistoriens største smuglersag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

270 sider

Udgivet

2010

Originaludgave

2010


Beskrivelse


På baggrund af omfattende research gives en detaljeret fremstilling af forløbet og opklaringen af en af danmarkshistoriens største smuglersager som omhandler 13 tons hash


Anmeldelser (1)


3. sep. 2010

Der er et trofast publikum til bøger om autentiske kriminalsager, og de realistiske skildringer af det kriminelle miljø appellerer nok også til læsere af serien Virkelighedens verden.

Willy Bangsholt, der er journalist på Ritzaus Bureaus kriminal- og retsredaktion, beretter om forløbet og opklaringen af en af de største narkosager herhjemme. Den tog sin begyndelse, da en kapsejler i sommeren 2003 i ly af mørket landede 13 ton hash ved Orø i Isefjorden og sluttede da Østre Landsret i 2009 stadsfæstede dommen på 16 års fængsel til bagmanden. Bangsholt har haft aktindsigt i politiets omfattende efterforskningsmateriale, bl.a. endeløse udskrifter af telefonaflytninger, og han har også interviewet både politifolk og nogle af de kriminelle hovedpersoner. Det har givet ham mulighed for at give en troværdig og spændende fremstilling af det hårdkogte kriminelle miljø af mellemmænd og bagmænd og små og store fisk, og af politiets arbejdsmetoder og samarbejde på tværs af landegrænserne.

De tre bind med titlen Forbrydelser i DK, 2008 har også narkosager med og realistiske beskrivelser af politiets arbejdsmetoder.

På baggrund af en omfattende research giver forfatteren, Willy Bangsholt, en detaljeret og troværdig fremstilling af forløbet og opklaringen af en af danmarkshistoriens største smuglersager.

Lektørudtalelse

Af

Søren Brunbech


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Bog

2010

Ebog

2010