Gå til indholdNannas rejse : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

306 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


To midaldrende danskere, som er gået lidt i stå deres livs trummerum, rejser med drømmen om et fælles projekt til Afrika. Udvikler kærligheden sig eller bliver det til blot endnu en kort affære? For dig som søger en god roman om livet som moderne menneske midt i livet


Anmeldelser (1)


17. sep. 2021

To midaldrende danskere, som er gået lidt i stå deres livs trummerum, rejser med drømmen om et fælles projekt til Afrika. Udvikler kærligheden sig eller bliver det til blot endnu en kort affære? For dig som søger en god roman om livet som moderne menneske midt i livet.

Nanna er gymnasielærer og fraskilt for anden gang. Hun har en livslang drøm om at male og om Afrika. Vi følger hendes liv i Danmark, hvor hun mødes med sin mor, som er fra hippie-generationen, og hun plejer sit forhold til sin datter. Nanna voksede op sammen med sin mor Maria i et kvindekollektiv, hvor hun lærte at kalde moderen ved fornavn. En dag ser hun ved et tilfælde en fotoudstilling af fotos fra Afrika, som fanger hende. Hun opsøger Klaus, fotografen bag udstillingen, og de taler sammen om fælles drømme om Afrika. Nanna tager orlov fra sit sikre gymnasiejob og rejser sammen med Klaus til Afrika. Hun bliver dog hurtigt kaldt tilbage, da datteren kommer ud for en ulykke. Efter en tid i Danmark besøger hun en veninde i Rom og prøver her at finde ud, hvad hun vil med sit liv. Skal hun tilbage til Afrika og realisere sine malerdrømme, og hvad med Klaus? Det er Bente Hahnes debutroman.

Vellykket debut, hvor Nannas psykologiske udviklingsrejse, og drømmen om selvrealisering før det måske er for sent, fængsler læseren.

Om midtvejskriser fx Efterhånden mulighed for sol


Under samme himmel


: roman eller Under samme himmel : romanOm midtvejskriser fx Efterhånden mulighed for sol : roman eller : romanOm midtvejskriser fx Efterhånden mulighed for sol : roman eller Under samme himmel : roman.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021