Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Nærværets kraft : og kunsten at lede sig selv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

144 sider

Udgivet

2010

Ophav

Ivan Fruergaard(forfatter)

Bo Heimann(forfatter)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2010

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 10. feb. 2010

Titlen Nærværets kraft leder tanken hen på Eckhart Tolle og dermed det lånersegment, som er til selvudvikling og spiritualitet, mens undertitlen "og kunsten at lede sig selv" peger i retning af management segmentet. Det sidste understøttes af, at bogen udkommer på Gyldendal Business. Den vil kunne formidles bredt til begge grupper.

Bogens forside sender signaler som giver lyst til at åbne den, men ikke til en snæver gruppe jf. ovenstående. Forfatterne har begge selvstændig konsulentvirksomhed, hvor de arbejder med leder- og medarbejderudvikling, adfærd og kommunikation samt nærvær. I bogen læner de sig op ad både Richard Moss og Eckhart Tolle, som er de store kanoner i selvudviklingsafdelingen, når det gælder nærvær i nuet. De kommunikerer klart og i et sprog meget lidt præget af management. Formålet med bogen er at give læseren mulighed for at opnå større nærvær. Et billede, de bruger, på vores tilværelse er en vaskemaskine, der centrifugerer for fuld kraft. Vi er som tøjet, der hvirvles rundt ude i kanten af tromlen, mens der er tomt i midten. Nærvær handler om at komme ind i sig selv, ind i den inderste kerne, hvor der er stille, og hvorfra vi kan agere i verden med klarhed og nærvær. Meditation er et væsentligt redskab, og der gives mange anvisninger.

Nuets kraft og Livets mandala samt fx Zen og kunsten at lede - sig selv og andre.

Fornem dansk udgivelse om at komme til stede i sit eget liv, hvorved man opnår større kompetence i at leve og interagere med andre.


Danske kommuner

Årg. 41, nr. 16 (2010)

af

af

Gete Bjerring

Årg. 41, nr. 16 (2010)


Berlingske nyhedsmagasin

2010, nr. 7

af

af

Markus Bjørn Kraft

2010, nr. 7Informationer og udgaver

2010

Bog

Ivan Fruergaard

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2009

Bog

Ivan Fruergaard

Gyldendal Business, 1. udgave

2011

Ebog

Ivan Fruergaard

Gyldendal Business, 1. e-bogsudgave