Bøger / faglitteratur / vejledninger

Nærvær, gnist og samtale : en bog for par


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
129 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
vejledninger, øvelser

Beskrivelse


Om hvordan man får et parforhold til at fungere bedst muligt ved at samarbejde og at skabe et rum for hinanden. Med små cases og beskrivelser af problemstillinger og gode råd til løsning af disse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 17. juni 2016

Bog om parforholdets forskellige facetter og faldgruber. Indeholder psykoterapeutens cases og konkrete øvelser. For voksne med interesse i at skabe et levedygtigt parforhold.

Fagbog med mange forskellige temaer, som kan skabe problemer og glæder i et parforhold. Ud over beskrivelsen af de udvalgte parforholdsudfordringer indeholder bogen praktiske øvelser for par, cases fra terapilokalet samt forfatterens personlige betragtninger.

Sproget er letlæst og direkte med en personlig vinkel. Bogens emner følger ikke en kronologisk opbygning, men stort og småt kommer associativt imellem hinanden. Bogen vil fungere fint som "teaser", inden et par går i dybden med deres specifikke problemstilling. Da der er mange emner på kort plads, behandles hvert emne kortfattet. De mange parøvelser er vedkommende og interessante. Bogen indeholder en del fejl fx sammensatte ord, der står adskilt og manglende samt ikke konsekvent tegnsætning.

Pas på parforholdetTal sammen! er en yderst velskrevet parforholdsbog skrevet ud fra en parpsykologs viden og erfaringer. Tal sammen! omhandler også kommunikationens vigtighed i parforholdetPas på parforholdet er en yderst velskrevet parforholdsbog skrevet ud fra en parpsykologs viden og erfaringer. omhandler også kommunikationens vigtighed i parforholdet.