Gå til indholdNadia


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

305 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Linda Andersson blev som lille kendt som hele Sveriges solskinspige. Hun optrådte landet rundt sammen med sin mor Kathy, den kendte skuespiller og sangerinde. Men 30 år senere er Linda indsat i et af Sveriges farligste kvindefængsler. Dømt for et mord, hun ikke kan huske, hun har begået. Neglebidende pageturner til alle læsere af spændingsbøger


Anmeldelser (1)


21. jun. 2021

Linda Andersson blev som lille kendt som hele Sveriges solskinspige. Hun optrådte landet rundt sammen med sin mor Kathy, den kendte skuespiller og sangerinde. Men 30 år senere er Linda indsat i et af Sveriges farligste kvindefængsler. Dømt for et mord, hun ikke kan huske, hun har begået. Neglebidende pageturner til alle læsere af spændingsbøger.

Linda er indsat i Biskopsberg. Her afsoner hun en livstidsdom for drabet på sin mand. Linda selv kan ikke huske andet, end at hun vågnede op indsmurt i blod ved siden af sin knivdræbte mand med en fornemmelse af, at en anden var i rummet. Men ingen tror på hendes uskyld. Ikke engang hendes egen søster, og da Lindas mor var en kendt skuespiller og sanger, er hun jaget vildt af både presse og medindsatte i fængslet. En overraskende alliance i fængslet giver dog noget ro og mod til kæmpe for sin uskyld og sin frihed. Men under overfladen gemmer sig nogle dunkle hemmeligheder, og når først de kommer frem, er der ingen vej tilbage.

Effektiv og velskrevet spændingsroman skrevet udelukkende med Linda som jeg-fortæller. Det gør, at man hurtigt bliver suget ind i Lindas verden, og kun bid for bid får afsløret hvad der skete dengang - og man må som læser også tænke over, hvorvidt Lindas side af historien, nu også er den rigtige.

Kan anbefales på linje med Sharon Bolton, fx Spalten


, der har samme form for twist og fortælle-stemmeKan anbefales på linje med Sharon Bolton, fx Spalten, der har samme form for twist og fortælle-stemme.

Lektørudtalelse

Af

Sanna Stagaard Gade


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021