Gå til indholdBøger / faglitteratur

Når livet pludselig giver mening : stærke beretninger om livsforandrende nærdødsoplevelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

272 sider

Udgivet

2020

Ophav

Penny Sartori(forfatter)

Kelly Walsh(forfatter)

Hanne Steinicke(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. apr. 2020

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 2. apr. 2020

Bog om nærdødsoplevelser (NDE) skrevet af to forfattere: En sygeplejerske, der har skrevet doktorafhandling om NDE og en kvinde, der selv har fået et komplet ændret liv efter en NDE. For voksne med interesse i spirituelle emner.

Bogen indledes med to forord og en prolog. Herefter kommer det egentlige indhold, som er forskellige menneskers nærdødsoplevelser, og en beskrivelse af hvad det har betydet for dem. Hvert af disse personafsnit indledes og afsluttes med forfatternes kommentarer. Det fælles hovedbudskab i alle NDE'er er, at vi alle er forbundet med hinanden, og at personerne har oplevet en gennemgang af deres liv uden fordømmelse og en enorm altomfattende kærlighed, der blev livsændrende. Efter personhistorierne afsluttes bogen med flere efterord og epiloger.

Emnet og sygeplejerskens bevæggrunde for at skrive denne bog er rigtig gode, og det er spændende at få indblik i forskellige menneskers NDE. Bogen er skrevet i et meget letlæseligt sprog. I og med der er mange forord og efterord og mange af personerne kender hinanden på kryds og tværs, bruges der for den udenforstående alt for meget spalteplads på at rose og takke hinanden. Nogle af personberetningerne bliver til en art salgstaler for det produkt/den form for healing etc., som vedkommende har opfundet efter sin NDE.

Nærdødsoplevelse er beskrevet indgående i disse bøger: Nær dødJeg døde for at vågne op


og Jeg døde for at vågne opNærdødsoplevelse er beskrevet indgående i disse bøger: Nær død og .Informationer og udgaver

2020

Bog

Penny Sartori

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2020

Bog

Penny Sartori

Borgen, 1. udgave

2020

Ebog

Penny Sartori

Borgen, 1. e-bogsudgave