Gå til indholdNår isen brister


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

489 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. En ung kvinde findes halshugget i huset hos ejeren af en kæde tøjbutikker, men hvem er kvinden, og hvor er husets ejer? Sagen har måske forbindelse til en halshugning 10 år tidligere, men hvordan?


Anmeldelser (2)


28. apr. 2016

En kendt svensk krimiforfatter står for første gang på egne ben med denne spændende historie om kærlighed, svigt og mord. Den vil mange krimilæsere sætte pris på.

En ung kvinde findes halshugget i huset hos ejeren af en kæde tøjbutikker, men hvem er kvinden, og hvor er husets ejer? Opklaringen af sagen fortælles af politimanden Peter. En anden fortæller er Hanne, der var med til efterforskningen af en lignende halshugning 10 år tidligere. Relationen mellem dem er et andet centralt element i bogen. En sidste fortællevinkel er gennem Ellen, der er ansat i en af tøjbutikkerne og angiveligt har et forhold til den forsvundne ejer. Camilla Grebe har tidligere sammen med søsteren fået udgivet krimiserien om psykologen Siri Bergman på dansk og har på svensk også samarbejdet om krimier, men er denne gang eneforfatter.

En psykologisk spændende historie der blotlægges på en intens måde, som vil fange sine læsere ind. Med flere handlingsspor og et godt plot møder vi interessante personer frem mod den overraskende slutning. Den svenske titel "Älskaren från huvudkontoret" er mere rammende end den danske.

Bogen er en rigtig god repræsentant for den nordiske krimi i genrerne psykologisk thriller og politiroman som fx bøger af Hans Koppel og er ikke en femikrimi som fx Läckbergs.

Lektørudtalelse

Af

Per Drustrup Larsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Helle Post

2017-01-25


Informationer og udgaver

Punktskrift

2020

Bog

2018

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016