Gå til indholdNår ingen hører dig skrige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

300 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

gysOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Makani er dybt forelsket i Ollie. Men det er svært at nyde sin kæreste, når flere af hendes medstuderende bliver brutalt myrdede uden at politiet kan finde gerningsmanden


Anmeldelser (2)


5. apr. 2018

Makani er dybt forelsket i Ollie, men det er svært at nyde sin kæreste når flere af hendes medstuderende bliver brutalt myrdet uden at politiet kan finde gerningsmanden. Her parres den klassiske slasher-film og gys med YA og romantik. For unge.

Makani forlod sin skole på Hawaii efter en rædselsvækkende hændelse, som hun helst ikke vil tale om. Nu bor hun hos sin bedstemor i Nebraska, hvor hun går på den lokale highschool. Hun er forelsket i Ollie, men er usikker på om han overhovedet er interesseret. Da den lille by rystes af det første mord på en af de studerende, finder de hinanden igen. Efterhånden som flere og flere bliver myrdet, bliver skolen lukket og de unge må ikke færdes alene. Politiet er på bar bund, men Makani og Ollie har deres teorier om, hvem der står bag de mange brutale mord. Stephanie Perkins er mest kendt for sine romantiske bøger bl.a. Anna og det franske kys


Makani forlod sin skole på Hawaii efter en rædselsvækkende hændelse, som hun helst ikke vil tale om. Nu bor hun hos sin bedstemor i Nebraska, hvor hun går på den lokale highschool. Hun er forelsket i Ollie, men er usikker på om han overhovedet er interesseret. Da den lille by rystes af det første mord på en af de studerende, finder de hinanden igen. Efterhånden som flere og flere bliver myrdet, bliver skolen lukket og de unge må ikke færdes alene. Politiet er på bar bund, men Makani og Ollie har deres teorier om, hvem der står bag de mange brutale mord. Stephanie Perkins er mest kendt for sine romantiske bøger bl.a. Anna og det franske kys.

Her er god underholdning uden at det dog bliver hverken rigtigt farligt eller rigtigt romantisk. Fortællingen om Ollie og Makani er sød og de virker som skabt for hinanden. Slasher-genren er vanskelig at formidle i en bog, hvor man ikke har de filmiske virkemidler som fx underlægningsmusik til rådighed.

Der er mere gys i Stephen Kings klassiske Carrie


, som er genudgivet i 2018Der er mere gys i Stephen Kings klassiske Carrie, som er genudgivet i 2018.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2018-11-28


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018