Bøger / faglitteratur

Når forretningen kommunikerer : topledelsens nye strategier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
367 sider: ill.
Udgivet
2012
Ophav
Målgruppe
for ledere

Beskrivelse


Om de tre faser i den strategiske kommunikations udvikling. Fra propagandatænkning, over den målstyrede kommunikation, til det forfatteren kalder faciliteret netværksdialog. De virksomheder, der kan håndtere alle tre paradigmer, vil være dem der klarer sig bedst.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. maj 2010

af

af

Mette Fersum

d. 19. maj 2010

Bogen henvender sig typisk til topledere både i det private og offentlige regi, og til dem der ønsker at arbejde med virksomhedens strategiske kommunikation.

Forfatteren til denne bog har i 25 år rådgivet ledelser i strategisk kommunikation, branding og forretningsudvikling. Denne bog handler om at skærpe brand-retning og innovation, få de politiske interesser og relationer udviklet og få succes med forandringer. Overordnet fortalt handler den om strategi og innovation og nødvendige valg i ledelsens kommunikation i sammenstødet mellem nye og gamle paradigmer, hvilket kan give udfordringer i en tid med voksende kommunikationsstabe. Bogen kommer rundt om ganske mange relevante emner om strategiprocessen, markedsbranding, stakeholder management, ledelseskommunikation, roller og kompetencer m.m. Ingen tvivl om at det er en grundig bog, der også forsøger at motivere ledelser til at fokusere mere på strategisk kommunikation i dagligdagen.

Hvad der ligner denne er Forandringsledelse og forandringskommunikation, 2009.

En bog som vil udfordre på de store rammer, nemlig de paradigmer inden for hvilken ledelser skal vælge deres strategiske kommunikation. En bog der giver råd til, hvordan ledelser kan skære igennem de mange forslag om synliggørelse, politisk indflydelse og forandringsprojekter, således at der bliver en strategisk retning.


Politiken

d. 17. juli 2010

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 17. juli 2010


Jyllands-posten

d. 15. aug. 2010

af

af

Henrik Ørholst

d. 15. aug. 2010


Danske kommuner

Årg. 41, nr. 25 (2010)

af

af

Aase Henriksen

Årg. 41, nr. 25 (2010)


Berlingske nyhedsmagasin

2010, nr. 19

af

af

Finn Serup Jensen

2010, nr. 19


Børsen

d. 21. maj 2010

af

d. 21. maj 2010