Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Når du bliver hidsig - hvad så? : barnets guide til at overvinde problemer med vrede


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

95 sider: ill.

Udgivet

2015

Ophav

Dawn Huebner(forfatter)

Charlotte Pietsch(oversætter)

Bonnie Matthews(illustrator)
Målgruppe

til børn

Undervisning

for højtlæsning


Beskrivelse


Guidebog i at håndtere vrede, baseret på kognitiv adfærdsterapi og beregnet til samlæsning mellem voksne og børn. Med mange eksempler og øvelser, der giver indsigt i en selv og som giver redskaber til at arbejde med vreden


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jun. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. jun. 2015

To guidebøger for både pædagogiske faggrupper samt forældre og børn mellem 6 og 10 år til sammen at arbejde med og overvinde børns problemer med henholdsvis vrede og negativitet.

Bøgerne er baseret på kognitiv adfærdsterapi og beregnet til samlæsning mellem voksne og børn. Sammen læser, tegner, skriver og samtaler man sig gennem forskellige øvelser, som giver indsigt i en selv og redskaber til at arbejde med sin problemvrede eller negativitet.

Det er to både fantastiske og meget positive udgivelser. Bøgerne er velskrevne og indeholder mange gode eksempler og øvelser, som hjælper barnet til at forstå sig selv samt giver teknikker til at arbejde med sig selv.

Det vil være oplagt at læse bøgerne sammen med udgivelser i serien "Psykologi for børn", som er samtalebøger for børn med udgangspunkt i fiktive fortællinger. Det kunne eksempelvis være titlen Vind over vreden, som er et godt supplement til "Når du bliver hidsig - hvad så?".


Sundhedsplejersken

Årg. 37, nr. 5 (2015)

af

af

Inger Bünger

Årg. 37, nr. 5 (2015)Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Bonnie Matthews

Dansk psykologisk Forlag, 1. udgave