Gå til indholdNår det er slut


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

405 sider

Udgivet

2020

genre/form

romanOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Pip og Max er forældre til den lille kræftsyge dreng Dylan. De var lykkeligt gift, men sønnens sygdom æder sig ind på ægteskabet. Det går helt galt, da de bliver uenige om en livsforlængende kræftbehandling


Anmeldelser (1)


8. jun. 2020

Gribende roman om det lykkelige ægtepar, Pip og Max, hvis lille søn, Dylan, bliver dødssyg af kræft. Deres ægteskab bliver en åben krig, da de bliver uenige om Dylans videre kræftbehandling. For læsere af dybsindige og melankolske romaner.

Pip og Max står overfor deres livs sværeste beslutning, da de skal tage stilling til om Dylan skal fortsætte en livsforlængende kræftbehandling. De fortæres hver især af sorg over deres søns sygdom og hvad den indebærer. Sorgen fortærer også deres ægteskab og snart river deres uenighed om kræftbehandlingen deres ægteskab og liv helt fra hinanden. De ender i retten, hvor beslutningen bliver truffet for dem. I romanen følger vi Pip og Max hver især samt Dylans læge, Leila. Som læser får man derfor flere perspektiver på historien.

Det kan anbefales at have lommetørklæder klar, for der vil med garanti bliver fældet en tåre eller to undervejs. Det er en roman som gør et stort indtryk og som bliver hos læseren længe efter sidste side er læst.

Kan sammenlignes med romanen Hjertet


af Maylis de Kerangal, som omhandler et forældrepars svære valg, da de skal tage stilling til organdonation efter deres unge søns ulykkeKan sammenlignes med romanen Hjertet af Maylis de Kerangal, som omhandler et forældrepars svære valg, da de skal tage stilling til organdonation efter deres unge søns ulykke.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020