Gå til indholdBøger / faglitteratur

Myten om kvinders selvtillid : usikkerhed er ingen hindring for succes


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

160 sider

Udgivet

2015

Ophav

Helene Lerner(forfatter)

Susanne Brønnum(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Guide til karrierekvinder med øvelser og teknikker til at handle og få succes trods frygt og usikkerhed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. dec. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 14. dec. 2015

En praktisk guide til karrierekvinder med øvelser og teknikker til at handle og få succes trods frygt og usikkerhed.

Lerner, der er karrierekvinde og bl.a. coacher kvinder om selvtillid, har skrevet flere bøger. Denne er hendes første på dansk. Hun gør op med myten om, at selvtillid handler om at være frygtløs, og at succesfulde kvinder har fuldstændig styr på selvtilliden. Bogen er en guide, som med eksempler, øvelser og værktøjer giver råd om, hvordan man som karrierekvinde kan overvinde frygt og handle, selvom knæene ryster. Bogen giver også anvisninger til, hvordan man som kvinde kan lede med nærvær og magtsprog, samt modtage og forholde sig til negativ feedback. Data fra den Lerners omfattende "Women and Confidence" spørgeskemaundersøgelse er med i bogen.

Bogen henvender sig først og fremmest til kvinder, der har ambitioner om at blive ledere, men som er begrænset af kønsfordomme og usikkerhed på egne evner. Den kan også anvendes af kvinder, som vil opnå tillid til at turde tage springet ind i nye opgaver. Tonen er "amerikansk" og optimistisk, og Lerner punkterer konsekvent "myterne" om kvinders (manglende) selvtillid og mod på jobbet.

Byd indKvinde, kend din karriere


Kort & godt om selvtillid og selvværd


har inspiration til kvinder med karrieredrømme. Kvinde, kend din karriere omhandler myter og virkelighed for kvinder i erhvervslivet. Kort & godt om selvtillid og selvværd kan bruges af alle, som vil styrke deres selvtillid og selvværdByd ind har inspiration til kvinder med karrieredrømme. omhandler myter og virkelighed for kvinder i erhvervslivet. Kort & godt om selvtillid og selvværd kan bruges af alle, som vil styrke deres selvtillid og selvværdByd ind har inspiration til kvinder med karrieredrømme. Kvinde, kend din karriere omhandler myter og virkelighed for kvinder i erhvervslivet. kan bruges af alle, som vil styrke deres selvtillid og selvværd.Informationer og udgaver

2015

Bog

Helene Lerner

Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave

2016

Ebog

Helene Lerner

Dansk Psykologisk Forlag, 1. e-bogsudgave