Gå til indholdMysteriet om Jenny : Kongsvig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

334 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Den københavnske drabsefterforsker Jens Ringaard skal være landbetjent i et lille lokalsamfund, der viser sig at have grumme hemmeligheder. For fans af krimier i et mere roligt tempo


Anmeldelser (2)


21. jan. 2022

Den københavnske drabsefterforsker Jens Ringaard skal være landbetjent i et lille lokalsamfund, der viser sig at have grumme hemmeligheder. For fans af krimier i et mere roligt tempo.

Den 62-årige drabsefterforsker Jens Ringgard er gået i stå i sit arbejde, i sorgen over sin kones død, og han forflyttes til den nyoprettede stilling som landbetjent i Kongsvig. Her møder han den venlige lokal befolkning og særligt smukke Lærke fanger hans opmærksomhed. Arbejdsopgaverne er få, til han kommer på sporet af en gammel sag - mysteriet om Jenny der forsvandt for tyve år siden. Første bind i serien om landbetjent Ringgaard og Kongsvig.

Arne Woythal har med sin erfaring indenfor politiet en solid basis for at skrive realistisk om krimisager. Overordnet er det et ganske interessant krimiplot uden en masse drama. Woythal har mange små dagligdags-detaljer med, hvilket godt kan medføre at det nogle gange bliver lidt trivielt og stillestående.

Vil man læse flere krimier om landbetjente og små samfund findes fx i Mosefolk


Straffes med døden


Mørkets ansigt


af Mette Wessel Fyhn, Straffes med døden af Allan Erik Mortensen og Mørkets ansigt af Belinda BauerVil man læse flere krimier om landbetjente og små samfund findes fx i Mosefolk af Mette Wessel Fyhn, af Allan Erik Mortensen og Mørkets ansigt af Belinda BauerVil man læse flere krimier om landbetjente og små samfund findes fx i Mosefolk af Mette Wessel Fyhn, Straffes med døden af Allan Erik Mortensen og af Belinda BauerVil man læse flere krimier om landbetjente og små samfund findes fx i Mosefolk af Mette Wessel Fyhn, Straffes med døden af Allan Erik Mortensen og Mørkets ansigt af Belinda Bauer.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 11. dec. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021