Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Mysteriet Amy Snow


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

559 sider

Udgivet

2020

Ophav

Tracy Rees(forfatter)

Poul Henrik Westh(oversætter)
Genre og formroman, historiske romaner

Beskrivelse


Forældreløse Amy Snow er opvokset som bedste veninde til en rig godsarving, men da denne dør smides Amy på porten til en usikker fremtid. Hemmelige breve fører hende dog på vejen til et lykkeligt liv


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. feb. 2020

af

af

Iben Jakobsen

d. 21. feb. 2020

Forældreløse Amy smides på porten, da hendes beskytter og veninde dør i en ung alder. Ideel til kvindelige fans af historisk romantisk litteratur og forfattere som Lucinda Riley og Kate Morton.

1831. Amy Snow efterlades som spæd i sneen, men bliver fundet af den unge viljestærke godsarving Aurelia Vennaway. De to vokser op som søskende, trods Aurelias forældres uvilje mod Amy, og da Aurelia dør i en al for ung alder, smides Amy på porten. Et brev fra Aurelia sender dog Amy ud på en skattejagt tværs gennem England, på jagt efter sin egen identitet. Alt for længe har hun levet i Aurelias skygge - men før hun kan træde helt ud af den, må hun først følge ledetrådene og finde Aurelias store hemmelighed.

Bogen bruger mange sider på Amys splittede følelser og lange overvejelser, og selvom det grundlæggende er en god og spændende bog, så føles den til tider meget lang. Det er en bog om Amys udvikling og søgen efter sig selv, men der er aldrig megen egentlig modgang, og det føles lidt overfladisk og tamt. Den er dog relativ let at læse og hygge med.

Fans af denne bog og forfatterens andre værker vil elske forfattere som Lucinda Riley, Kate Morton, Victoria Hislop og Judith Lennox.


Litteratursiden.dk [online]

d. 11. mar. 2020

af

af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

d. 11. mar. 2020Informationer og udgaver

2021

Bog

Tracy Rees

Turbulenz, Særudgave

2020

Bog

Tracy Rees

Turbulenz, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Randi Winther

Turbulenz

2020

E-bog

Tracy Rees

Turbulenz, 1. udgave

2020

Lydbog (online)

indlæser: Randi Winther

Turbulenz