Bøger / faglitteratur / kogebøger

My new roots : uimodståelige sunde retter til alle årstider


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
288 sider: ill. i farver
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
kogebøger, opskrifter
Målgruppe
for allergikere

Beskrivelse


Kogebog til vegetarer, veganere, allergikere og raw food-elskere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 12. maj 2015

En kogebog til vegetarer, allergikere og raw food-elskere. Og til alle andre, der gerne vil prøve nogle sundere opskrifter. Forfatteren er sundhedseksperten bag madbloggen My New Roots, og bogen indeholder sunde og lækre opskrifter til alle årstider.

Denne kogebog er delt op i 5 årstider: Forgår, forsommer, sensommer, efterår og vinter. Den er skrevet af canadiske Sarah Britton, der er dansk gift og derfor bor i København. Hun skriver den populære madblog My New Roots og har bl.a. arbejdet på forskellige københavnske vegetarrestauranter. Bogen indledes med Sarahs baggrund for at vælge et liv med denne type mad samt grundteknikker og grundopskrifter. Derefter følger årstidsbestemte opskrifter på både mad, kager, brød og drikkelse. Opskrifterne består primært af kendte ingredienser, men der er også enkelte, hvor man skal i specialbutikker. Bogen afsluttes med en række ingredienser, der er rare at have som grundingredienser i sit køkken samt et alfabetisk register.

Det er en fysisk flot og indbydende kogebog, der primært vil henvende sig til veganere, raw food-elskere og måske allergikere.

Andre bøger i genren er kogebøger med vegetarretter og/eller raw food som fx Den letteste vej til raw foodMad med kærlighed og Mad med kærlighedAndre bøger i genren er kogebøger med vegetarretter og/eller raw food som fx Den letteste vej til raw food og .