Bøger / faglitteratur / kogebøger

Mummum : airfryer favoritter


Beskrivelse


100 airfryer-opskrifter fra madbloggerne bag Mummum. Hverdagsvenlige opskrifter til alle, der gerne vil lave mad i airfryeren - nemt, hurtigt og billigt.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2023

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 10. mar. 2023

Forfriskende og indbydende kogebog med mange skønne hverdagsfavoritter, både klassiske retter, de mere grønne og vegetarretter. Alle hurtige og lette at lave. For alle, der ønsker ny inspiration til billig, sund hverdagsmad.

Bloggerne bag den kendte madblog Mummum har udgivet atter en kogebog. Denne gang med hurtige, lette favoritretter, som kan laves på hverdage, hvor tiden er knap. Opskrifterne er ikke blot nemme, men også budgetvenlige. Bogen er har syv kapitler med hver deres fokus, bl.a. ekstra hurtige retter, retter egnet til frost, vegetarretter, grønne retter og grundopskrifter. Sidste kapitel indeholder forfatternes bud på madplaner samt tips og tricks til at undgå madspild og spare penge på madbudgettet. Med opskriftsregister.

Endnu en flot, indbydende kogebog med nemme hverdagsretter. Mummums nye bog har et lækkert layout samt mange indbydende opskrifter, der er superlette at gå til og for enhver smag.

Der findes efterhånden en del lignende bøger med lette, hverdagsretter. Især kan Louisas billige favoritter anbefales.


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2022

af

af

Laura Winding

d. 26. aug. 2022

Har du et blødt punkt for chokoladebarer, trifli eller bradepandekager, så kan du finde en favorit i Mummums nye bog. Alle kan være med til at lave opskrifterne.

I denne bog finder du favoritkager og desserter fra madbloggen, Mummum. Bogen har bl.a. afsnit om lagkager, desserter i glas og bradepandekager. I alle opskrifter er angivet portionsstørrelse og tilberedningstid, samt ingrediensliste, fremgangsmåde og fotos af de færdige kager. Der er både lynhurtige desserter som koldskål, og mere tidskrævende som flødeboller eller kager, der skal bages og pyntes. Du får ikke brug for specialudstyr eller mystiske ingredienser. Bagest i bogen er der måleenheder/omregningstabel og tips til fx tilpasning af bagepapir og forme samt register.

Ikke en bog, der vil revolutionere dessertkøkkenet, men gedigne opskrifter med noget for enhver smag. Desserterne i glas kan laves i forvejen og de fleste er simple, men tager sig fantastisk ud, og fx lyder en lys chokoladetærte med bastognebund som en lækker kombi.

MummumBrød og kagerMagasinet Lækkerier har også udgivet med opskrifter på hverdagsmad til alle dagens måltider. Brød og kager er en klassiker med både brød og kage, og ellers kan varmt anbefales Magasinet Lækkerier: Magasinet Lækkerier Find desuden flere opskrifter og inspiration på https://mummum.dk/Mummum har også udgivet Mummum med opskrifter på hverdagsmad til alle dagens måltider. er en klassiker med både brød og kage, og ellers kan varmt anbefales Magasinet Lækkerier: Magasinet Lækkerier Find desuden flere opskrifter og inspiration på https://mummum.dk/Mummum har også udgivet Mummum med opskrifter på hverdagsmad til alle dagens måltider. Brød og kager er en klassiker med både brød og kage, og ellers kan varmt anbefales : Find desuden flere opskrifter og inspiration på https://mummum.dk/.


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2021

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 10. mar. 2021

Lækre, lette og nemme hverdagsopskrifter fra madbloggen "Mummum". For alle madelskere!.

Forfatterne Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den kendte og populære madblog mummum.dk og har over 150.000 følgere på Instagram. De har her udgivet en kogebog med et udvalg af deres populæreste hverdagsretter samt nogle helt nye opskrifter. Fokus i bogen er lette hverdagsopskrifter, der er nemme at følge og kan laves af alle uanset alder eller erfaring med madlavning. Bogen indeholder 100 opskrifter inddelt i morgenmad, frokost & madpakker, bagværk, søde sager, salater & tilbehør, aftensmad og til sidst de søde, men sunde alternativer. Med opskriftsregister.

En virkelig skøn og indbydende kogebog med et væld af lækre opskrifter, både klassiske og mere trendy. Bogens layout er i top med delikate billeder og opskrifter, der er lette at følge. Bogen henvender sig til alle aldre, men vil især tiltale den yngre generation.

Det er oplagt at sammenligne med kogebogen Opskrifter og små glimt af hverdagslykke, som indeholder nogle af de mest populære opskrifter fra bloggen valdemarsro.dk, der også er meget populær. Bogen har opskrifter på lækker og sund mad, som tiltaler de fleste og er lette at lave i en travl hverdag.


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2022

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 14. jan. 2022

Få masser af inspiration til hurtige og lette aftensmåltider, der kun kræver få ingredienser og lidt udstyr. For alle madelskere.

Trænger du til ny inspiration til aftensmaden, men orker du ikke at stå flere timer i køkkenet, købe et utal af ukendte ingredienser eller bruge hele aftenen på opvask bagefter? Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen Mummum har udgivet en ny kogebog med inspiration til aftenmåltidet. Fokus i bogen er på nem aftensmad, der både er hurtig at lave og budgetvenlig. Der er opskrifter på over 100 retter, både de traditionelle og mere grønne retter. For at vise hvor let og hurtigt det kan gøres er bogen er inddelt i 6 afsnit; "kun en gryde", "kun et fad", "kun 30 minutter", "kun 8 ingredienser", "kun grønt" og "kun udenlandsk". Opskrifterne spænder lige fra tomatrisotto og karrysuppe til hakkebøffer i fad, musaka og tortillapizza. Med opskriftsregister.

Det er forfriskende anderledes at bogen er inddelt efter fx tilberedningstid, antal ingredienser eller kun en gryde. Layout og billedmateriale er i top og alle opskrifter er superenkle at følge. En skøn bog at kaste sig over i det nye år.

Forfatteren bag madbloggen Valdemarsro har udgivet Aftensmad : Valdemarsro : de skønneste livretter til hele familien, som også har fokus på nem og hurtig hverdagsmad.