Gå til indholdMulighedernes land


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

286 sider

Udgivet

2012

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Krimi. Året er 2008 og Island er netop ramt hårdt af finanskrisen. Men politifolkene i Reykjavik må foruden økonomiske og ægteskabelig problemer arbejde hårdt på at opklare to mord, et på en polsk hjemmebrænder og et på en hjemvendt milliardær


Anmeldelser (6)


28. sep. 2012

Målgruppen for Mulighedernes land burde være omfattende. Først og fremmest er det naturligvis primært krimilæsere, den vil fange, men bogens fokus på både at fortælle en spændende historie, hvor politiefterforskning er i højsædet, krydre den med en dosis god og sine steder sarkastisk humor, samt omtale hoved- og bipersonernes især økonomiske og ægteskabelige problemer gør, at så godt som alle krimilæsere vil kunne finde noget ved historien, som de vil kunne lide.

Året er 2008 og den økonomiske krise har ramt Island stenhårdt. Betjenten Árni og de andre betjente fra Reykjavik har nok at se til på det personlige plan med økonomisk smalhals og truende ægteskabelige kriser, og værre bliver det, da først en polsk hjemmebrænder bliver fundet død i en stor lagerhal og senere en hjemvendt islandsk rigmand, der bliver fundet død og lemlæstet på en ekstremt makaber vis. Den myrdede rigmand var en af Árnis gymnasiekammerater, og måske skal morderen findes blandt deres fælles vennekreds fra gymnasiet?.

Politifolkene fra nærværende bog kender vi fra forfatterens tidligere bøger Blodbjerget og Uden synd. Mulighedernes land kan læses uafhængigt af de tidligere og lægger sig kvalitetsmæssigt til rette iblandt de bedste skandinaviske krimier.

Mulighedernes land er en god, skandinavisk krimi, der favner bredt og som bør findes i alle krimisamlinger.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Martin Rytter Handberg

2013-03-14

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Klara Bæhr

2013-03-04

Jyllands-posten

Af

Jakob Levinsen

d. 13. okt. 2012

Politiken

Af

Tine Maria Winther

d. 27. okt. 2012

Weekendavisen

Af

Lars Brix Nielsen

d. 19. okt. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013

Ebog

2013

Bog

2012