Gå til indholdMrs. Westaway er død : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

374 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Hal Westaway trues af en lånehaj. Da hun får brev om, at hendes velhavende, men ukendte bedstemor er død, øjner hun chancen for at komme ud af sit økonomiske uføre, men familien Westaway har flere dunkle hemmeligheder


Anmeldelser (5)


5. mar. 2019

Hal Westaway er i økonomiske problemer og trues af en lånehaj. Så da hun uventet får et brev om, at hendes velhavende, men helt ukendte bedstemor er død, øjner Hal en chance for at komme ud af sit økonomiske uføre. For læsere af bløde og "klassisk" engelske spændingsromaner.

Hal Westaway modtager ganske uventet en indkaldelse fra en advokat, i forbindelse med oplæsning af testamentet oprettet af en velhavende, men helt ukendt bedstemor. Da Hal mangler penge er hun ikke sen til at drage til herregården, hvor den efterladte familie skal mødes med advokaten, selv om Hal har lidt dårlig samvittighed over at skulle snyde sig til en smule af en arv, hun ikke er berettiget til. Men da hun ankommer til herregården er velkomsten ikke helt, som hun forventede, og langsomt åbenbares der flere familiemysterier, der på en eller anden måde inkluderer Hals mor.

Selv om historien sine steder er spændende, så vil man nok blive lidt skuffet, hvis man forventer meget action og neglebidende uhygge. Når det er sagt, så emmer "Mrs. Westaway er død" af klassisk engelsk krimi-hygge, med store herregårde, masser af familiemysterier og særprægede tjenestefolk. Hal selv er en interessant karakter som den skeptiske tarot-læser, der kæmper med dårlig økonomi og moralske dilemmaer.

Ruth Wares sammenlignes med god grund med Agatha Christie. Forslag til andre bøger i domestic noir-genren kan være eksempelvis Kvinden der forsvandt


Ruth Wares sammenlignes med god grund med Agatha Christie. Forslag til andre bøger i domestic noir-genren kan være eksempelvis Kvinden der forsvandt.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2019-03-22

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. maj. 2019

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 4. maj. 2019

Information

Af

Christian Monggaard

d. 29. mar. 2019


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019