Gå til indholdMotiverende undervisning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

67 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (2)


6. dec. 2017

Inspirerende og hurtigt læst bog om motiverende undervisnings betydning for indlæring og trivsel. Bogen har relevans for undervisere samt kommende undervisere.

Frans Ørsted Andersen tager i denne udgivelse fat på begrebet: motiverende undervisning. Bogen kombinerer motivationsteorier med eksempler fra praksis i den danske og den finske skoleverden for at belyse, hvorledes motivation har betydning for læringen, samt hvordan man kan øge læringslysten hos elever ved at arbejde målrettet med motivationsfaktorer.

Det er en hurtigt læst og overkommelig udgivelse i en presset hverdag for mange lærere, og samtidig også en udgivelse, som inspirerer til udvikling af egen lærerrolle. En både velskrevet og motiverende udgivelse.

Vil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læring


DrengeAkademiet - synlig læring i sprint


Det ved vi om motivation og mestring


og DrengeAkademiet - synlig læring i sprint eller den lidt ældre, men hurtigt læste Det ved vi om motivation og mestringVil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læring og eller den lidt ældre, men hurtigt læste Det ved vi om motivation og mestringVil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læring og DrengeAkademiet - synlig læring i sprint eller den lidt ældre, men hurtigt læste Vil man læse mere om motivations betydning for læring, kan man læse videre i udgivelser som Motivation for læring og DrengeAkademiet - synlig læring i sprint eller den lidt ældre, men hurtigt læste Det ved vi om motivation og mestring.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Ove Christensen (f. 1960)

2018-01-25


Informationer og udgaver

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017