Gå til indholdBøger / faglitteratur

Motivation : nå i mål med din træning!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

281 sider

Udgivet

2014

Ophav

Henning Langberg(forfatter)

Brian Overkær(forfatter)

Nicklas Pyrdol(forfatter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Tager udgangspunkt i motivation for træning og for alle med et træningsmål uanset ambitionsniveau og træningserfaring. Er delt op i 3 hovedtemaer: forberedelse, handling og vedligeholdelse. Formålet er hvordan man kommer i gang med træning, hvordan man når sine mål og hvad så når målet er nået


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jan. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 7. jan. 2015

Kniber det med at bevare motivationen i forbindelse med træning, er her hjælp at hente. For alle med et træningsmål uanset ambitionsniveau og træningserfaring.

Niklas Pyrdol er sportspsykolog, Brian Overkær fysioterapeut og Henning Langberg er professor og han forsker bl.a. i motivation, og tilsammen har de stor erfaring med fysisk aktivitet, motivation og projektledelse. Formålet med bogen er at fortælle om, hvordan man kommer i gang med træning og hvordan man når sine mål. I første afsnit fortælles om forberedelserne, om at blive bevidst om motivationen og hvad målet skal være. Derefter fokuseres på handlingerne, hvad er det, der sker, når man mister motivationen og hvad kan man gøre for at få motivationen tilbage. Til sidst tages de udgangspunkt i, at nu er målet nået, og hvad så? Bogen er fyldt med konkrete værktøjer og modeller, og indimellem er der en række historier med personer, som har prøvet at miste motivationen.

Rigtig mange har prøvet det med, at nu skal det være - det er nu, jeg skal komme i form, og så alligevel går det ikke - jeg starter i morgen igen m.v. For dem, der virkelig er motiveret, er her god hjælp at hente. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og de forskellige cases supplerer fint de teoretiske afsnit. Bogen vil også kunne bruges i andre sammenhænge end træning.

Motivation i medvind og modvindTænk som en vinder


og Tænk som en vinder behandler samme temaerMotivation i medvind og modvind og behandler samme temaer.Informationer og udgaver

2014

Bog

Henning Langberg

FADL, 1. udgave