Gå til indholdMormors baby klassikere : strikkeopskrifter (0-2 år)


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


30. sep. 2016

Strikkebog med "Mormors" mest populære strikkemodeller til 0-2-årige. For den erfarne strikker.

Mormor.nu er en butik, hvor man kan købe håndstrikket baby- og børnetøj. Tøjet er lavet efter de gamle håndværksprincipper og strikket af strikkedamer i Danmark. Nu har Mormor samlet de bedste opskrifter i "Mormors baby klassikere". Bogen indleder med forklaringer på forkortelser, teknikker og tips til strik, hvorefter man bl.a. kan finde strikkeopskrifter på hjelmhue, babyvest, buksedragt og "Grethes" cardigan. Bogen er gennemillustreret med farvefotos.

En fin samling strikkeopskrifter i elegant og klassisk design med god pasform i naturfarver. Bogen er meget grundig og har et flot layout. Modellerne er strikket i generationer og er derfor vel gennemarbejdede. Opskrifterne er suppleret med fortællinger om "Mormor" og går tæt på nogle af kvinderne bag konceptet. Jeg ville ønske at bogen havde været der, da jeg strikkede til mine børn.

Der findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som Strik til spilopper


To pinde og en snor


Uldværk


, To pinde og en snor og Uldværk, som også indeholder strikkedesigns til de mindste i uldDer findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som Strik til spilopper, og Uldværk, som også indeholder strikkedesigns til de mindste i uldDer findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som Strik til spilopper, To pinde og en snor og , som også indeholder strikkedesigns til de mindste i uldDer findes en del strikkebøger med opskrifter til de mindste som Strik til spilopper, To pinde og en snor og Uldværk, som også indeholder strikkedesigns til de mindste i uld.

Lektørudtalelse

Af

Malene Møller Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2016