Gå til indholdMorder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

309 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Jimi er reklamemand og kæreste med rigmandsdatteren Ingrid, som han elsker højt. Men han har også en seksualdrift han ikke kan styre, og folk fra den kriminelle underverden har tænkt sig at bruge det imod ham


Anmeldelser (1)


2. dec. 2019

Hårdkogt spænding fra Danmarks underverden til krimilæsere der vil have sexet og voldelig underholdning. Jimi er søn af en frygtet lejemorder, og en gruppe kriminelle vil have ham under deres vinger. Kan de gøre ham til morder ved at bruge hans sexlyster som afpresning?.

Laksen driver en kriminel virksomhed med bordel og lejemord, og hans hitman er ved at trænge til udskiftning. Jimi er søn af Ireren, en lejemorder som Laksen kendte som ung, og nu er han en oplagt kandidat. Men Jimi er reklamemand og kæreste med rigmandsdatteren Ingrid, og selvom han har en trang til at slå på kvinder under sexakten, så er han ikke morder. Eller er han? Hvor langt skal han presses for at kunne slå et andet menneske ihjel? Forfatterens debut og første bind i planlagt trilogi.

Rå underholdning, som fanger fra første side og med sine korte kapitler hele tiden holder spændingen og læselysten i gang. Trods Jimis handlinger og voldelige tendenser har han alligevel læserens sympati, og det gør ham til en levende karakter. Det er let at holde styr på personer og plot, og sproget er mundret og almindeligt med troværdige dialoger. Velegnet til nye læsere der vil have noget letlæst drengerøvsunderholdning.

Kan minde om Westend


Smerten selv


Okker gokker


Kronvidnet


og Smerten selv, selvom sidstnævnte har flere udpenslede sexscener. I Okker gokker, den britiske, superspændende krimiserie om Helen Grace, er BDSM også et tema KronvidnetKan minde om Westend og , selvom sidstnævnte har flere udpenslede sexscener. I Okker gokker, den britiske, superspændende krimiserie om Helen Grace, er BDSM også et tema KronvidnetKan minde om Westend og Smerten selv, selvom sidstnævnte har flere udpenslede sexscener. I , den britiske, superspændende krimiserie om Helen Grace, er BDSM også et tema KronvidnetKan minde om Westend og Smerten selv, selvom sidstnævnte har flere udpenslede sexscener. I Okker gokker, den britiske, superspændende krimiserie om Helen Grace, er BDSM også et tema Kan minde om Westend og Smerten selv, selvom sidstnævnte har flere udpenslede sexscener. I Okker gokker, den britiske, superspændende krimiserie om Helen Grace, er BDSM også et tema Kronvidnet.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Buur Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2017

Ebog

2019