Gå til indholdMord og mandelduft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

230 sider ; 15 cm

Udgivet

2008

genre/form

roman,

noveller,

krimiOriginaludgave

2008


Beskrivelse


Krimi. Kriminalassistent Martin Molin er ind under jul på weekendophold med sin kæreste og hendes velhavende familie på en isoleret ø. To familiemedlemmer bliver myrdet, og mens vinterstormen raser, må Martin ene mand søge morderen inden for familiens egne rækker


Anmeldelser (5)


24. nov. 2008

Så såre lånerne opdager, at der er udkommet en ny krimi af Camilla Läckberg, vil de stå i kø efter den. En og anden vil måske få sig en overraskelse, når de så faktisk får Mord og mandelduft i hænderne og opdager, at det er en lillebitte bog på bare 9 x 14 cm.

I denne lillebitte krimi er kriminalassistent Martin Molin fra Tanumshede politistation på weekend med sin kæreste og hendes familie på en lille ø ud for Fjällbackas kyst. Det er ind under jul, og under middagen falder kærestens hovedrige farfar forgiftet om. Da øen i bedste Agatha Christie-stil er fuldstændig isoleret fra omverdenen på grund af et voldsomt uvejr, må Martin selv tage affære og indlede en efterforskning. Forskellige artigheder kommer for en dag, og inden Martin opklarer sagen, sker der endnu et dødsfald. Mord og mandelduft er net hyggelæsning, som ikke kan ødelægge nogens nattesøvn, og som ikke tilføjer afgørende nyt til Camilla Läckbergs krimiunivers i det lille svenske samfund.

Af Camilla Läckberg, f. 1974, er der indtil nu kommet tre krimier i almindeligt format på dansk samt denne i mandelgaveformat. En ny krimi, Tyskerungen, skulle være på vej, og så vil den store trofaste læserskare være på pletten.

En lillebitte krimi af den populære Camilla Läckberg. En oplagt mandelgave til krimilæsere og en uforpligtende og hyggelig parentes i Camilla Läckbergs forfatterskab.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Andrup Jensen

2012-10-08

Information

Af

Mette Højbjerg

d. 27. nov. 2008

Politiken

Af

Anette Dina Sørensen

d. 13. dec. 2008

Børsen

Af

Jonas Hindsholm Bentzen

2008-11-19


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Lydbog (net)

2009

Bog

2008