Gå til indholdMord i dit hjem : krimier fra forfatternes egne boliger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

213 sider

Udgivet

2016

genre/form

noveller,

krimiOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Kriminoveller af danske forfattere hvor mordene foregår i forfatternes egne boliger


Anmeldelser (1)


22. dec. 2016

Krimisamling, hvor forfatterne inviterer indenfor i deres eget hjem, for det er her mordene foregår. For dem der elsker krimier og måske vil prøve noget lidt anderledes.

Byens forlag står bag projektet med denne krimisamling, hvor man ønskede at se hvad der sker når forfatterne skal bruge omgivelser, som de kender så godt. Syv forfattere har bidraget til bogen, og vi kommer både til Bornholm og Frederiksberg. Efter hver kriminovelle fortæller forfatteren lidt om hvordan det har været at skrive indenfor rammerne, som denne er samling er sat under, samt generelt om deres skriveproces.

Meget interessant bog og projekt. Det giver et anderledes tvist til handlingen, når man ved at det pludseligt bliver personligt i den forstand, at det foregår i forfatternes egne hjem. At forfatterne også får "taletid" efterfølgende afrunder novellerne rigtig godt.

Tidligere har samme forlag udgivet Mord i din hjemby


, hvor forfatterne skulle tage udgangspunkt i den by de var fødtTidligere har samme forlag udgivet Mord i din hjemby, hvor forfatterne skulle tage udgangspunkt i den by de var født.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Bog

2016