Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Mord i Ballen Brugs


Detaljer

Seneste udgave, ebog


Sprog

dansk

Omfang

300 sider

Udgivet

2020

Ophav

Lena Jo Hursh(forfatter)

Maj-Britt Lund(redaktør)
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Efter en krise flytter 64-årige Lisbeth Møldrup til Samsø, hvor hun finder idyllen. Den spoleres dog, da hun bliver ufrivilligt involveret i mord. For dem, der holder af krimier uden for meget blod


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jun. 2021

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 10. jun. 2021

Efter en krise flytter 64-årige Lisbeth Møldrup til Samsø, hvor hun finder idyllen. Den spoleres dog, da hun bliver ufrivilligt involveret i mord. For dem, der holder af krimier uden for meget blod.

Da Lisbeth får sit hjerte knust af Ian, flygter hun fra Aarhus til Samsø, hvor hun langsomt får bygget et dejligt, idyllisk liv op. Hun skifter frisørsalonen ud med et kontorjob, og hun begynder at ride. Hun vender tilbage til Aarhus for at tage i teateret med veninden Gitte, men da hun ser Ian, opdager hun, at hun på ingen måde er kommet over ham, og hun flygter hjem til Samsø igen. Dagen efter, påvirket af følelser og for meget vin aftenen før, tager hun i Ballen Brugs for at handle sodavand og småkager ind til en aften foran fjernsynet. Men det hele tager en uventet drejning, da hun finder et lig på gulvet i butikken. Så mens hun prøver at finde sig selv, prøver politiet at finde en morder. Lena Jo Hursh, har tidligere udgivet Mord i Pillemark, som nærværende bog er en selvstændig fortsættelse af.

En fin og "hyggelig" krimi, der er uden en masse vold og blod. Sproget er let, og krimien er hurtigt læst.

En anden dansk og ganske ublodig krimi er Smertepunkter.Informationer og udgaver

2020

Bog

Lena Jo Hursh

Forfatterskabet.dk, 1. udgave

2020

Ebog

Lena Jo Hursh

Forfatterskabet, 1. udgave