Bøger / skønlitteratur / roman

Mord efter mord


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
112 sider
Udgivet
2011
Ophav
Genre og form
roman, krimi, politiromaner
Sværhedsgrad

for læsesvage voksne, let at læse

lix: 25

Målgruppe
for læsesvage voksne, let at læse

Beskrivelse


Krimi. Fire grusomme mord er begået. Den unge politibetjent Iben bliver indkaldt til rejseholdet som lokkedue og det virker. Men pludselig er morderen meget tæt på og der bliver stadig begået mord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2011

af

af

Stine Grabas

d. 30. sep. 2011

Til de læsesvage voksne, der holder af en god krimi. Bogen har et lixtal på 25, så den henvender sig til de vante læsere. Den har en fin dragende forside, som ikke kræver yderligere formidling.

4 grusomme mord er begået og den unge politibetjent Iben bliver tilknyttet rejseholdet, da hun skal fungere som lokkedue. Alle ofrene er nemlig unge, smukke, succesfulde kvinder. Iben kommer i medierne og får fuld overvågning og beskyttelse. Alligevel lykkes det morderen at komme ind i Ibens lejlighed, og pludselig er han tættere på end Iben bryder sig om. Erling Bugge har skrevet en spændende krimi for de læsesvage, som er en del af serien Læselyst. Lixtallet er 25, så den hører til blandt de sværere bøger og så kan man lytte til den medfølgende cd, hvor historien er indlæst. Bugge har skrevet flere letlæselige krimier, også til børn, og han forstår at fastholde sin læser.

Bugge har skrevet andre krimier i serien Læselyst i samme stil og genre. En anden letlæselig krimi i samme sværhedsgrad er Karsten Mogensens Dead-line, som blot er én blandt mange krimier på dette niveau.

Spændende krimi, der henvender sig til de læsesvage voksne. Historien er fængslende, men det er dog en forudsætning, at man har et rimeligt læseniveau. Med halvdelen af udgaverne medfølger en cd.