Gå til indholdMor henter os altid igen : jagten på mine bortførte børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

238 sider, tavler i farver

Udgivet

2015

genre/form

erindringerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


For tre år siden kidnappede Malene Staals eksmand deres to børn og bortførte dem til Makedonien. Året efter besluttede hun at hente dem tilbage. Nu fortæller hun hele den dramatiske historie


Anmeldelser (1)


23. jul. 2015

Gribende beretning om en mors kamp for at hente sine børn hjem til Danmark. Bogen kan læses bredt af alle.

Malene Staal flyttede til Makedonien i 2003, hvor hun mødte den lokale Vojo, som hun blev gravid med. De blev gift i 2004, med en aftale om at flytte til Danmark. En aftale, som dog aldrig blev overholdt. Efter brylluppet bliver livet mere og mere uudholdeligt for Malene, der må leve med Vojos narkoproblemer og en forfærdelig svigerfamilie, der styrer hendes liv med hård hånd og efter de lokale skikke, der ligger meget langt fra den livsstil, Malene kender fra Danmark. Malene beslutter at flygte tilbage til Danmark på trods af dødstrusler fra den makedonske familie. Hendes makedonske mand følger efter hende og bortfører deres to fælles børn tilbage til Makedonien. Det bliver starten på Malenes kamp for at få sine børn tilbage. Malene deltager i TV2-udsendelsen "De bortførte børn", men operationen lykkes ikke, og derefter må Malene og hendes nye kæreste selv tage kampen op. En kamp, der ikke går, som de havde håbet.

Indholdet er meget gribende, og alle forældre vil kunne sætte sig ind i Malenes smerte og frustration i den svære kamp for at vinde sine børn tilbage.

Der findes en del biografier om børnebortførelser. Den mest kendte er Ikke uden min datter


Der findes en del biografier om børnebortførelser. Den mest kendte er Ikke uden min datter.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Punktskrift

2020

Bog

2015

Ebog

2015