Gå til indholdMopper & mig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Linse Kessler (f. 1966) og hendes mor, Mopper (1938-2016), kendt fra reality-serien "Familien fra Bryggen", fortæller om deres liv og forhold til hinanden, samt om Moppers sygdom og tiden efter hendes død


Anmeldelser (2)


30. maj. 2017

Samtalebog mellem Linse Kessler og Mopper. Bogen kan læses af alle, der holder af reality-verdenen.

Bogen har været undervejs i et par år og måtte indstilles, da Mopper blev alvorligt syg og døde i efteråret 2016. Linse har imidlertid ønsket at gøre bogen færdig for at ære Moppers minde. Derfor er første del af bogen samtaler mellem Mopper og Linse om livet og familien, og den sidste del er Linses tanker omkring Moppers død, hvordan man forbereder sig selv til at et nært familiemedlem skal dø, og den sorg, der er fulgt efter. Der er samtaler om Moppers dårlige opvækstvilkår i Sydengland, hendes tilfældige rejse til Danmark, og hvordan hun bliver mor til tre børn med tre forskellige mænd. Der er fortællinger om Moppers ansvarsløse holdning til børnene i familien, hendes hang til værtshuse og Linses skønhedsoperationer. Den store kærlighed og sammenholdet i familien er omdrejningspunktet gennem hele bogen.

Hjertevarme, ærlige samtaler, som er lige ud af posen i vaskeægte "Familien på Bryggen"-stil. Bogen vil gå lige i hjertet på dem, der i forvejen elsker TV3-serien.

Linse - jeg gør, hvad jeg vil


er Linses selvbiografi fra 2015, som indeholder nogle af de samme fortællinger og overvejelser som denneLinse - jeg gør, hvad jeg vil er Linses selvbiografi fra 2015, som indeholder nogle af de samme fortællinger og overvejelser som denne.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen

Berlingske tidende

Af

Anne Sophia Hermansen

d. 3. jun. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017