Gå til indholdMoods : indret personligt og harmonisk


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

261 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Anmeldelser (1)


30. aug. 2018

Gennemført flot og inspirerende bog om boligindretning. Den er dansk, og der er fokus på både helheder og detaljer, så hvad enten man skal i gang med det helt store projekt eller bare forny sin bolig i det små, er der inspiration at hente.

Forfatteren er indretningsarkitekt og arbejder ud fra moodboards, som er et praktisk og let anvendeligt værktøj, hvor man laver en collage af stof-, farve- og materialeprøver for at prioritere og identificere stil, stemning, farver, teksturer og materialer i det rum, der skal indrettes. Der er eksempler på før og efter-indretning af forskellige rum og tilhørende moodboards. Størstedelen af bogen udgøres af besøg i ni meget forskellige danske hjem, som beskrives i tekst, fotos og moodboards. Til sidst en detaljeret vejviser over farver, design, producent mv. fra hvert eneste hjem.

Meget flot og yderst anvendelig bog, som i den grad indbyder til fordybelse og inspiration. De ni besøgte hjem er i særklasse velindrettede og overvejende beboet af folk med tilknytning til indretnings- og designbranchen, og fælles for de meget forskellige hjem er den omhu og den personlige stil, der er lagt i indretningen. Flot billedside og vejviserdelen er enestående i sin detaljeringsgrad.

Der bliver ikke udgivet mange bøger om boligindretning og da slet ikke af dansk oprindelse. Brug denne sammen med fx Kom indenfor


Rum for rum


fra 2014 og Rum for rum fra 2011Der bliver ikke udgivet mange bøger om boligindretning og da slet ikke af dansk oprindelse. Brug denne sammen med fx Kom indenfor fra 2014 og fra 2011Der bliver ikke udgivet mange bøger om boligindretning og da slet ikke af dansk oprindelse. Brug denne sammen med fx Kom indenfor fra 2014 og Rum for rum fra 2011.

Lektørudtalelse

Af

Lone Krøgh


Informationer og udgaver

Bog

2018