Bøger / skønlitteratur / roman

Monsterland : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
458 sider
Udgivet
2021
Genre og form
roman, krimi, politiromaner, romaner

Beskrivelse


Politikvinden Tessa Højmark rodes ind i en sag om en teenager som begår selvmord efter at være blevet voldtaget og mobbet. Men hurtigt viser det sig, at sagen er mere kompliceret end som så.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 18. feb. 2020

Spændende kriminalroman om politikvinden Tessa Højmark, og hendes kæreste Adam. De rodes begge ind i en sag om en teenagepige som begår selvmord efter at være blevet udnyttet seksuelt og efterfølgende mobbet. Men sagen viser sig at være mere indviklet end som så. For krimilæsere.

Tessa, og hendes hårdkogte kæreste, Adam, som arbejder i et sikkerhedsfirma, får deres sag for, da de begge bliver indblandet i en speget sag om mord. Faderen til en af de drenge som voldtager den unge teenagepige, findes myrdet på færgen mellem Tallin og Stockholm. Har mordet en forbindelse til pigens selvmord? Samtidig bliver der stjålet klorgas i København, som er dødsensfarligt. Er der planlagt et angreb? Og i så fald hvor? Tessa og Adam søger, hver især, en opklaring og at samle alle trådene. Samtidig gør Tessa en personlig og meget overraskende opdagelse. Dette er andet bind i serien, første bind hedder Et ubetydeligt mord.

Underholdende og velskrevet krimi med et godt plot, som fastholder læseren fra første til sidste side. Karaktererne er troværdige og man venter spændt på næste bind i serien.

Ønsker man at læse en anden krimi i samme stil, så kan Sara Blædels serie om kriminalassistent Louise Rick anbefales. Første bind er Grønt støv.